Hava Durumu

Talisca ve Aboubakar parada buluştular!

İki eski takım arkadaşı Anderson Talisca ile Vincent Aboubakar Al Nasr'a transfer oldu. Çin'deki yeni mali kurallar gereği artık eskisi kadar kazanamayacak Talisca ile Beşiktaş'taki maaşını katlamak isteyen Aboubakar, Suudi ekibinde tekrar bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2021 19:51
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2021 19:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Talisca ve Aboubakar parada buluştular!

Beşiktaş taraftarı Anderson Talisca'nın Al Nasr takımına transferinin ardından bir üzüntü de Vincent Aboubakar'ın aynı takıma gitmesiyle yaşadı. Siyah-beyazlı forma altında yeniden bir araya gelmeleri ümit edilen iki ismin, Suudi Arabistan ekibinde buluşmaları ortaya ilginç bir detayın da çıkmasına neden oldu.

Guangzhou Evergrande'de oynadığı dönemde aylar önce bir paylaşımda bulunan Talisca 'Yakında beraberiz' diyerek Kamerunlu forvete mesaj göndermişti. Bu mesaj ikilinin yeniden Beşiktaş'ta bir araya geleceği şeklinde yorumlansa da birliktelik başka bir takımda meydana geldi.

Anderson Talisca, Çin'deki kulübünde artık eskisi gibi büyük paralar kazanamayacaktı. Ülke futbolunun finansal yapısında gerçekleştirilen değişiklikler artık buradaki yabancı oyunculara eskisi gibi astronomik gelirler elde etme imkanı tanımıyor. Daha iyi kazanca sahip olacağı bir takımın yolunu tutan Brezilyalı arkadaşı gibi Aboubakar da, kendisine Kartal'da olduğundan çok daha fazla kazanç vaat eden bu yeni takımın yolunu tutunca ikilinin yolları bu kez Orta Doğu'da kesişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.