Hava Durumu

Tam bir dinamo

Sezon başında sözleşmesini tek taraflı feshederek boşta kalan, yapılan ikna çabaları sonucu yeniden Bursaspor'a dönen Burak Altıparmak teknik direktör Mustafa Er'in vazgeçemediği isimlerden. Bu sezon bambaşka bir kimlikle mücadele eden 30 yaşındaki futbolcu takıma katkısıyla ön plana çıkıyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2020 09:06
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2020 09:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tam bir dinamo

BOŞA ÇIKTI, ÇABUK DÖNDÜ

Burak Altıparmak teknik direktör Mustafa Er'in vazgeçemediği isimlerden. Tüm maçlarda 90 dakika oynayan İsmail Çokçalış'ın ardından takımda en çok süre alan ikinci futbolcu konumundaki Burak Altıparmak sezon başında yaşadığı sancılı günlerden sonra adeta kendini buldu. Bir anlamda küllerinden doğan 29 Ağustos'ta alacaklarını tahsil edemediği için sözleşmesini tek taraflı feshetmiş, yapılan ikna çabaları sonucu 10 Eylül'de yeniden mukavele imzalayarak 2022'ye kadar takımda kalacağını ilan etmişti.

ENERJİSİ BİTMEK BİLMİYOR

Geride kalan 9 maçta sakatlığına rağmen sahada kalan Burak Altıparmak, 1 gol bir de asistlik performans gösterdi. Orta sahadaki toparlayıcı özelliğinin yanı sıra ofansa verdiği katkıyla ön plana çıkan Burak Altıparmak, iki yönlü oyun anlayışıyla bu sezon önemli bir misyon üstlendi. Enerjisini efektif kullanarak maçların tamamında etkin olmaya çalışan ve takımdaki gençlere tecrübesiyle yardımda bulunan 30 yaşındaki Burak Altıparmak, geçen sezon Bursaspor'da forma giydiği 26 maçta sadece 1 kez gol sevinci yaşamıştı.

DERSİMİZ ADANASPOR

TFF 1.Lig'in 10'uncu haftasında sahasında Adanaspor ile karşılaşacak olan Bursaspor, günü akşam saatlerinde yaptığı antrenman ile tamamladı. Teknik Direktör Mustafa Er gözetiminde gerçekleşen antrenman 1 saat 20 dakika sürdü. Koordinasyon harekeleriyle başlayan antrenman pas pres oyunlarıyla devam etti. Yeşil Beyazlı takım son bölümde taktik çalıştı. Yeşil Beyazlılar'ın teknik patronu Mustafa Er, oyuncuları ile yaptığı konuşmada önlerinde zorlu bir fikstürün olduğu ve Adanaspor maçını mutlaka kazanmaları gerektiğini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.