Hava Durumu

Tam kapanma öncesi son balıklarını tuttular

Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanacak 17 günlük tam kapanma öncesi olta balıkçıları, Beşiktaş sahilinde son balıklarını tuttu. Kovalarını balık ile dolduran balıkçılar, son gün kısmetlerinin açık olduğunu belirterek, "Akşama balık var" dediler.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2021 11:03
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2021 11:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tam kapanma öncesi son balıklarını tuttular

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 19.00'da başlayacak sokağa çıkma kısıtlaması öncesi vatandaşlar son hazırlıklarını yapıyor.

"17 GÜN BOYUNCA EVDE SIKILACAĞIZ"

Balıktutan Bülent Hekimoğlu, "17 gün boyunca evde sıkılacağız. En sevdiğimiz eğlencemiz buydu. Balıktan mahrum kalmak bizim için büyük sıkıntı yaratır. Evde oyalanmanın yollarını arayacağız. Kapanma nedeniyle 17 gün evde hanımla didişeceğiz. Pandemi nedeniyle balıklar daha da büyür. Bayramdan sonra büyük balıklar tutmaya başlarız" dedi.

Kadir Çınar "Benim için sıkıntı yok. 20 gün balık tutmaya gelmem. Evde oturur oltalarımı bağlarım. Takım yaparım. Benim için sıkıntı yok" diye konuştu.

"BUGÜN TUTABİLDİĞİMİZ KADAR BALIK TUTACAĞIZ"

Harun Sezer "Bugün tutabildiğimiz kadar balık tutacağız. Daha sonra da çıkamayacağız. Sokağa çıkma yasağı sonuç olarak bizler için yapılan bir şey. Biz buna uymakla yükümlüyüz" şeklinde konuştu.

Son günlerini değerlendirdiğini söyleyen Sadık Kahraman "Ne yapacağız. Son günümüzü değerlendireceğiz. Çıkarabildiğimizi çıkaracağız. 17 gün boyunca bunu yiyeceğiz. Bugünde maşallah balık var. Akşam iftarda balık yiyeceğiz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.