Hava Durumu

Tam kapanma yoğunluğu! Trafik kilitlendi

Antalya'da tam kapanmanın 5'inci günündeki denetim nedeniyle kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Denetimden kaçan bazı sürücülerin araçlarıyla geri geri gittiği görüldü. Sahil bandında da atlı polislerle uygulama yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2021 16:43
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2021 16:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tam kapanma yoğunluğu! Trafik kilitlendi

Koronavirüs tedbirleri kapmasında, ülke genelinde 17 gün uygulanacak tam kapanmanın 5'inci gününde, Antalya'da kontroller sıklaştırıldı.

Sokak ve caddelerde polis ekipleri tarafından oluşturulan noktalarda, araçlardaki kişiler ile yayaların izin belgelerine bakıldı. Kentin ana yollarından olan Sabancı Bulvarı'nda çift taraflı kurulan kontrol noktasında da araçlardaki kişilerin belgeleri kontrol edildi. Bu sırada yol boyu uzun araç kuyruğu oluştu. Denetime girmek istemeyen bazı sürücüler ise araçlarıyla geri geri gidip, başka caddelere yöneldi.

Dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili ise yine turistlere kaldı. Kısıtlamadan muaf turistler, sıcak havayı denize girerek ve güneşlenerek değerlendirdi. Sahilin üstündeki yolda ise polis ekipleri, araçları durdurarak, kontrol etti. Sahil bandında da atlı polisler, yürüyüş yapan ve oturan kişilerin kimliğine ve belgelerine baktı. Sahilde oturan Hasan A.'ya, atlı polis ekibinin uyarılarına rağmen maskesini takmayınca para cezası uygulandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.