Hava Durumu

Tamirci ve müşteri arasındaki kavgada kan döküldü!

Denizli Merkezefendi ilçesinde motosiklet tamircisiyle müşteri arasında çıkan silahlı kavgada, Rıdvan Dertop (35) öldü, iş yeri sahibi Deniz Çağlar A. (42)yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2018 18:47
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2018 18:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tamirci ve müşteri arasındaki kavgada kan döküldü!

Olay, bugün saat 02.00 sıralarında, Bakırlı Mahallesi Örnek Caddesi girişindeki motosiklettamircisinde meydana geldi. Motosiklet tamiri yüzünden iş yeri sahibi Deniz Çağlar A. ile müşteri Rıdvan Dertop arasında bir süre önce tartışma yaşandı. İddiaya göre, Dertop bu olaydan sonra, motosiklet tamirhanesi kapalıyken, iş yerine tabancayla ateş etti.

SİLAHLI KAVGA ÇIKTI

Hakkında polis tarafından işlem yapılan Rıdvan Dertop, gece bir kez daha iş yerine gitti. Yanında tabancası bulunan Dertop, motosiklet tamircisi Deniz Çağlar A. ile konuşmaya başladı. Bu sırada çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Rıdvan Dertop, Deniz Çağlar A.'yı her iki bacağından da tabancayla vurarak yaraladı. Tabancasıyla karşılık veren Deniz Çağlar A. da Dertop'u vücudunun 8 yerinden ağır yaraladı.

KURTARILAMADI

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla DenizliDevlet Hastanesi'ne kaldırılan Rıdvan Dertop, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Bacaklarından yaralanan Deniz Çağlar A. ise Servergazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.