Hava Durumu

Tanık ifadesi ortaya çıktı: 'Ozan beni öldürecek!'

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'nın soruşturma dosyasında tanık olarak ifade veren Erdem Lütfi Oraylı, "Deniz bana Ozan'dan şiddet gördüğünü, onu öldürmeye çalıştığını söyledi" dedi

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2020 08:20
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2020 08:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tanık ifadesi ortaya çıktı: 'Ozan beni öldürecek!'

Erdem Lütfi Oraylı, sosyal medya uzmanı Deniz Bulutsuz'un kendisini darp ettiğini iddia ettiği Ozan Güven hakkındaki tanık ifadesinde oyuncunun, "Bana 'Baran'ı avucumun içiyle tokatlamak geçiyor içimden' dedi. Yemekten sonra arkadaşları Ramazan'ın evine gittiler. Sonraki gün Deniz saat 03.30 ile 04.00 arası beni aradı, sesi ağlamaklı geliyordu. Bana Ozan'la tartıştığını ve evime geleceğini söyledi. 20 dakika sonra Ozan'ın şoförü Hasan'la geldi" dedi.

Bulutsuz'un geldiğinde tişörtünde yoğun kan gördüğünü ve ayakta duramadığını belirten Oraylı, sözlerine şöyle devam etti: "Şoförün koluna tutunmuştu. Eve girince titreyerek ve ağlayarak, 'Ozan beni öldürecek' dedi. Vücudunda morluklar ve şişkinlikler vardı. Elinden telefonunu almış ve üzerine kapıyı kilitlemiş. Ozan'ın alkol aldıktan sonra Deniz'e karşı ağır hakaret ve küfürler ettiğine çok şahit olmuşumdur."

RAPORLAR DOSYAYA GİRDİ

Deniz Bulutsuz'un İstanbul Adli Tıp Şube Müdürlüğü'nden aldığı rapor da dosyaya girdi. Raporda, Bulutsuz'un sol gözünde puslu görünüm nedeniyle bir sağlık kuruluşunda muayene olması ve içinde cam olabileceğinin belirtildiği, kollarında morluklar, cam kesiği, kalça ve uyluk bölgesinde çok sayıda morluk, merdivenden yuvarlanmaya bağlı sol diz kısmında morluklar ve baş parmak altında yara nedeniyle ortopedi muayenesi yapıldıktan sonra kapsamlı bir rapor düzenlenmesinin uygun olacağı görüşü belirtildi. Ozan Güven de Amerikan Hastanesi'nden aldığı raporu dosyaya sundu. Raporda, oyuncunun yüzünde ve kollarında çok sayıda sıyrıklar olduğu belirtildi.

CEM YILMAZ'A TEPKİ

Yaşananların ardından sosyal medya kullanıcıları, olumsuz olaylara karşı duyarlılığıyla bilinen, Ozan Güven'in yakın arkadaşı Cem Yılmaz'ı, sessiz kaldığı için eleştiri yağmuruna tuttu. Gelen tepkiler üzerine Yılmaz, "Kadına şiddet meselesinin 'tarafı' olmak diye bir duruşum söz konusu bile değildir. Bu konu tartışmaya kapalıdır. Arkadaşım üzerinden 'Sen de bir şey söyle' isteğinizi anlamakla beraber, çok üzgün olmak dışında bir halim yoktur" şeklinde tweet attı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.