Hava Durumu

Tanıtım yüzü olduğu firmadan kovuldu

Amerikalı oyuncu Lea Michele, seneler önce kendisine ün kazandıran dizinin setinde rol arkadaşı Samantha Ware'a ırkçılık yaptığı gerekçesiyle yeni işinden kovuldu. O dönem kullandığı ifadeleri hatırlamadığını söyleyen 33 yaşındaki oyuncu ise yaşananlar için özür diledi.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2020 22:10
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2020 22:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tanıtım yüzü olduğu firmadan kovuldu

2009'da yayınlanan Glee dizisi ile şöhret olan oyuncu Lea Michele, rol arkadaşı Samantha Ware'in kendisine yönelttiği suçlamalarla karşı karşıya kaldı.

Ware, Michele'in kendisine yıllar önce dizi setindeyken kötü davrandığını, hakaret ettiğini ve bir keresinde peruğuna dışkılamakla tehdit ettiğini ileri sürdü.

Tabii tüm bunların ortaya çıkmasına neden olan durum ise Lea Michele'in geçtiğimiz günlerde bir polis tarafından boğularak öldürülen George Floyd ile ilgili üzüntülerini dile getirdiği paylaşımı oldu.

Samantha Ware, 33 yaşındaki oyuncuya cevap olarak, "İlk TV dizimin setini benim için nasıl cehennem haline getirdiğini hatırla. Çünkü ben asla unutmayacağım" dedi.

Böylelikle detayların su yüzüne çıkmasıyla birlikte Glee kadrosu arasında yoğun tartışmalara neden olan bu iddialardan sonra, Lea Michele'in reklam yüzü olduğu firma da harekete geçti. Yönetim, oyuncu ile aralarındaki anlaşmanın sona erdiğini açıklayarak, ırkçılığın ve ayrımcılığın hiçbir türünü affetmediklerini belirtti. Lea Michele ise o dönem yaşananları ve söylediklerini hatırlamadığını ancak ne olursa olsun kimseye kötü hissetirme hakkı olmadığını kabul ederek özür diledi

Glee (2009) dizisinden fotoğraf: Lea Michele, Matthew Morrison, Marshall Williams, Becca Tobin, Billy Lewis Jr., Samantha Marie Ware ve Laura Dreyfuss.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.