Hava Durumu

Taraftar atkısını isteyince İrfan Buz bakın ne yaptı

Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz mücadele sonunda ilginç bir olaya imza attı. Uğuruna inandığı atkısını vermek istemeyen Buz, Kasımpaşa taraftarına tişörtünü çıkarıp attı.

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2014 09:27
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2014 09:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Taraftar atkısını isteyince İrfan Buz bakın ne yaptı

Buz, antrenman tişörtünü çıkarıp Kasımpaşalı taraftarlara verirken üstünün çıplak kalması dikkat çekti. Öte yandan Bursasporlu taraftarı da maç sonu İrfan Buz’u “Teksaslı İrfan” tezahüratlarıyla selamladı ve tribüne çağırdı. Taraftarlar Buz’dan kupa sözü aldı.

Kasımpaşa maçı sonrası ilginç bir olay yaşandı. Karşılaşma bitiminde Kasımpaşalı taraftarlar, Teknik Direktör İrfan Buz'un boynundaki atkıyı kendilerine hediye etmesini istedi. Fakat İrfan Buz, Serdar Aziz’in hediyesi olan ve kendisine şans getirdiğine inandığı atkıyı vermeyi reddetti.

Çok üzgünüm

İrfan Buz karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada galibiyeti kaçırdıkları için çok üzgün olduğunu söyledi. Buz; “Üzgünüm, takım olarak üzgünüz. İlk yarı çok iyi oynadık, çok gol pozisyonuna girdik. Hak ettiğimiz 3 puandı ama olmadı. Bu maçı unutup Galatasaray maçına odaklanacağız. Forma giyen arkadaşlarımı kutluyorum” dedi.


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.