Hava Durumu

Taraftarların silahlı kavgasında dehşet dakikaları

Denizli’de taraftar grupları arasında çıkan kavgada tüfekle açılan ateş sonucu 1 kişi hayatını kaybederken, 9 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2013 10:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2013 10:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Taraftarların silahlı kavgasında dehşet dakikaları

Edinilen bilgiye göre olay, Denizli Atatürk Stadyumu’nun olduğu bölgede meydana geldi. Stadın altında bulunan 57 Gençlik Taraftar Derneği’ne giden Yeşil Cephe adlı taraftar grubu başkanı Fatih Eroğlu’na iddiaya göre stadın altındaki taraftar derneğinden pompalı tüfekle ateş açıldı. Açılan ateş sonra Fatih Eroğlu yaralanırken, olayı duyan arkadaşları da olay yerine gitti. Bu sırada ateş açılmaya devam edilirken, olayda toplam 9 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edilirken, Fatih Eroğlu kaldırıldığı Denizli Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Olay yerinde taraftarlardan bazıları yaşananlara tepki gösterirken, polis ekipleri çatışmanın yaşandığı bölgeyi güvenlik çemberi içine aldı. Bölgeye kimse yaklaştırılmazken, olayla ilgili olarak içlerinde 57 Gençlik taraftar grubu başkanı İ.S.’nin de olduğu 11 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Olayla ilgili olarak açıklama yapan Denizli Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Kocatürk, “Olay 22.30 sıralarında meydana geldi. Olay iki taraftar grubu arasında yaşandı. Olayda 9 kişi yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Bunların hayati tehlikesi yok. Bir kişi hayatını kaybetti. Olayla ilgili olarak 11 kişi gözaltına alındı. Gözaltılar artabilir” dedi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.