Hava Durumu

Tarih yazacaklar!

İlk maçı deplasmanda 3-0 kazanarak büyük bir avantaj elde ettiklerini belirten Büyükşehir Belediyespor Masa Tenisi Başantrenörü Mehmet Arslan, "Yarın rakibimiz karşısında ilk seti alarak kupaya uzanmak istiyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tarih yazacaklar!

Tolga ÖZTAŞ'ın haberi

Masa Tenisi Avrupa Kadınlar ETTU Kupası finali ikinci maçında yarın Ankara TİGEM ile Bursa'da karşılaşacak Büyükşehir Belediyespor, Bursa Hakimiyet'e özel açıklamalarda bulundu. Hazırlıklarını maçın oynanacağı BUSKİ Masa Tenisi Salonu'nda sürdüren Bursa ekibinin Kulüp Müdürü Taha Başparmak, "Yarın hem bizim için hem de Bursa için özel bir gün olacak. Sporcularımız formda. İnşallah cuma akşamı da Bursa'ya bir Avrupa kupası daha kazandıracağız" diye konuştu.

MELEK HU BAŞLAYACAK

İkinci müsabakanın ilk maçına Melek Hu ile başlayacaklarını açıklayan Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Mehmet Arslan ise, "Yarın saat 19.00'da gerçekten çok önemli bir maçımız var. Bütün Bursa halkını BUSKİ Masa Tenisi Salonu'na bekliyoruz. Zaten ilk maçı 3-0 kazandığımız için büyük bir avantaja sahibiz. Bu müsabakaya da Melek Hu ile başlayacağız ve devamı çorap söküğü gibi gelecek. 1 puan almamız halinde ETTU Kupası'nı kazanmayı başaracağız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.