Hava Durumu

Tarihi Asansör'ün tuşuna ayağıyla bastı! O anlara tepki yağdı

İzmir'de bulunan Tarihi Asansör'ün çağırma tuşuna ayağı ile basan kadın, orada bulunan bir vatandaş tarafından kameraya alındı. Sosyal medyada paylaşılan o anlar, izleyenlerin tepkisini çekti.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2020 09:21
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2020 09:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tarihi Asansör'ün tuşuna ayağıyla bastı! O anlara tepki yağdı

İzmir'in Konak ilçesinde bulunan Tarihi Asansör'de sıra bekleyen bir kadın, asansöre binmek için çağırma tuşuna ayağıyla bastı. Bu anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi. Sosyal medyaya yayılan görüntülerde, asansörün düğmesine ayağıyla basan kişiye tepki yağdı.

ASANSÖR TUŞUNA AYAĞIYLA BASTI

Konak ilçesine bağlı Karataş semtinde bulunan ve İzmir'e gelen vatandaşların sıkça ziyaret ettiği Tarihi Asansör'de bir vatandaşın yaptığı hareket sosyal medyada tepkiye neden oldu. Tarihi Asansör'e gelen bir kadın, asansörü çağırmak için tuşa ayağıyla bastı.

KAYIT ALTINA ALINAN ANLAR TEPKİ ÇEKTİ

Yaşanan bu anlar ise başka bir vatandaş tarafından cep telefonu görüntülendi. Görüntüde, asansörün başında bekleyen kadın, asansörü çağırmak için ayağını kaldırarak tuşa basıyor. Kadının asansörün tuşuna ayağıyla bastığı anlar sosyal medya platformlarında kullanıcıların tepkisine neden oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.