Hava Durumu

Tarihi çarşı buluşma mekanına kavuştu

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BURFAŞ tarafından yaptırılan Ertuğrulbey Meydan Kafe, Cumhuriyet Caddesi'nde hizmet vermeye başladı.

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2012 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2012 10:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tarihi çarşı buluşma mekanına kavuştu


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Doruk İş Merkezi'nin karşısında, Osmangazi Kaymakamlığı'nın eski yerinde yaptırılan Ertuğrulbey Meydan Kafe'nin Bursalıların çarşı ziyaretlerinde önemli bir buluşma mekanı olacağını söyledi. Ertuğrulbey Meydan Kafe'nin açılışı sebebiyle düzenlenen törene, Başkan Altepe'nin yanı sıra AK Parti Bursa Milletvekili İsmet Su, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdullah Karadağ, Genel Sekreter Seyfettin Avşar, BURFAŞ Genel Müdürü Mustafa Çaltılı ve vatandaşlar katıldı.


Cumhuriyet Caddesi üzerinde yer alan kafeteryanın özellikle çarşıya alışverişe gelen vatandaşlar için önemli bir buluşma mekanı olacağını söyleyen Başkan Altepe, Bursalıların Ertuğrulbey Meydan Kafe'de tatlı bir mola imkanı bulacağını söyledi. Şehrin tam ortasında, Tarihi Hanlar Bölgesi ile komşu olan Ertuğrul Bey Meydanı'nda düzenlenen kafeteryada kahve içmenin insanda tarihle sohbet etmek gibi farklı bir his bıraktığını ifade eden Başkan Altepe, "Halkımızın çarşı öncesi ve sonrasında buluşacakları, güzel vakit geçirecekleri ve Bursa'nın eşsiz ürünlerini tadacakları bu kafeteryanın hayata geçirilmesinden dolayı başta BURFAŞ şirketimiz olmak üzere emeği geçen herkesi kutluyorum " dedi.


Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak Tarihi Hanlar Bölgesi'nin geliştirilmesi çalışmalarına ayrı bir önem verdiklerini ifade eden Altepe, bölgenin dünya kültür mirası açısından kendileri için hayati önem taşıdığını söyledi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.