Hava Durumu

Tarım ve Orman Bakanlığı 826 sözleşmeli işçi alımı yapılıyor

Tarım ve Orman Bakanlığı, 826 sözleşmeli işçi alımı başvuruları İŞKUR üzerinden gerçekleştirildi. Adaylar başvurularını, İŞKUR'un internet sitesinden 3 Ocak 2021'e kadar yapabildiler. Şahsen, posta veya e-posta yoluyla başvurular kabul edilmedi. İşte Tarım ve Orman Bakanlığı kura sonuçları ile ilgili detaylar.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2021 09:09
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2021 09:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tarım ve Orman Bakanlığı 826 sözleşmeli işçi alımı yapılıyor

Tarım ve Orman Bakanlığı kura sonuçları ile ilgili son dakika açıklamaları yakından takip ediliyor. 826 sözleşmeli işçi alımı başvurularını İŞKUR üzerinden tamamlayan adaylar sonuçları öğrenmek istiyorlar. Yayımlanan ilanda kura sonuçlarının ve diğer duyuruların Bakanlığın 'https://www.tarimorman.gov.tr' internet adresinden ilan edileceği bildirilmişti.

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Yayımlanan ilana göre kura çekimi 16 Ocak 2021 günü saat 10.00'da Bakanlığın merkez kampüsünde bulunan Atatürk Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Kura sonuçları ve diğer duyurular Bakanlığın "https://www.tarimorman.gov.tr" internet adresinden ilan edilecek ve adaylara herhangi bir yazılı tebligat yapılmayacak.

Kura sonucu yerleşen ve atanmaya hak kazanan adaylardan istenen belgeler, belgelerin ulaştırılma yeri ve tarihleri ile diğer hususlar söz konusu siteden duyurulacak.

DENEME SÜRESİ 90 GÜN!

Alınacak işçilerin deneme süresi 90 gün olacak. Deneme süresinde başarısız olanların iş akdi tazminatsız feshedilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.