Hava Durumu

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan İBB'nin mobil ekmek büfelerine yasak

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yayınladığı belirtilen bir belge sosyal medyada hızla yayıldı. Belgenin içeriği kapsamında İBB'nin mobil ekmek büfelerine yasak getirildi. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Halk Ekmek AŞ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Özgen Nama, "Halkımızın yanında olmaya, ucuz ve sağlıklı ekmek sunmaya devam edeceğiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2021 23:04
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2021 23:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan İBB'nin mobil ekmek büfelerine yasak

Bugün, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yayınladığı belirtilen genelge sosyal medyada hızla yayılarak gündem oldu. Genelgeye göre pazarlar dışında seyyar ekmek satışı yasaklanırken, mobil araçlarda da ekmek satışı yasaklandı.

SATIŞ YAPILAMAYACAK

Yayınlanan genelge ile birlikte artık pazarlar dışında seyyar araçlar ve mobil araçlar ile manav, kasap ve sokaklarda ambalajsız veya ambalajlı ekmek, diğer ekmek çeşitleri ve pide satışı yapılamayacak.

"MOBİL ARAÇLARDA EKMEK SATIŞINI DA YASAKLAMIŞ OLDU"

Genelgeyi sosyal medya hesabından paylaşan İBB İYİ Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan, " Tarım ve Orman Bakanlığı, ekmek satışına ilişkin genelge yayınladı! Halkın ekmeğiyle oynamaya devam ediyorlar. Bu genelgeyle Tarım Bakanlığı mobil araçlarda ekmek satışını da yasaklamış oldu" ifadelerini kullandı.

Bahsi geçen genelge şu şekilde:

"HALKIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

İBB Halk Ekmek AŞ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Özgen Nama konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Nama, "Halkın ekmeğine göz dikenlere tavsiyem, Halk Ekmek'in kuruluş tarihini iyi araştırıp okumalarıdır... Geçim sıkıntısı yaşayan halkımızın yanında olmaya, ucuz ve sağlıklı ekmek sunmaya devam edeceğiz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.