Hava Durumu

Tarkan'a büyük şok!

DJ Oğuz Saraç gece kulüplerinde 2016 yazının en çok dinlenen şarkıların listesini çıkardı. Saraç'ın listesinde Tarkan'ın yeni şarkısı Cuppa'nın olmaması dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2016 18:59
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2016 18:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tarkan'a büyük şok!
Düzenlemeleri ve performanslarıyla tanınan ünlü DJ Oğuz Saraç, 2016 yazında gece kulüplerinde en çok dinlenen Türkçe şarkıların listesini çıkardı. Türkiye'yi yurt dışında da temsil eden, İstanbul’un önde gelen gece kulüplerinden SüperFabric’in DJ‘i Oğuz Saraç, 2016 yazının en çok dinlenen şarkıların listesini çıkardı. Saraç, 2016 yazında da şarkıları en çok çalınan ismin Demet Akalınolduğunu belirtti. Bu yaz yeni bir şarkı çıkarmamasına rağmen hala en çok dinlenilen isim olan Akalın için “ Her yaz, yazın geldiğini Demet Akalın müjdeliyordu, bu yaz şarkısı gelmeyince yazın da bir tadı olmadı” diyen Oğuz Saraç 2016 yazının en büyük sürprizlerinden birinin Ajda Pekkan’ın yeni şarkısı Ayrılık Ateşi olduğunu söyledi.

Oğuz Saraç en çok çalınan parça listesini şu şekilde sıraladı: “Ajda Pekkan feat Volga Tamöz Ayrılık Ateşi, Bengü Sığamıyorum, Eypio&Burak King-Günah Benim, Ozan Doğulu ft Gülden Mutlu&Bahadır Tatlıöz-Uzun Lafın Kısası, Volkan Konak-Aleni Aleni, Murat Boz-Janti, Berkay- Uygun Adım, Derya Uluğ - Okyanus, Demet Akalın - Pırlanta, gülşen - Dan Dan”
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.