Hava Durumu

Tarkan çalışmalara başladı: Yakındır sabrın zaferi

Son dönemde sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve uzun süredir Almanya'da yaşayan Tarkan, yurda döndü. Yeni projeleri için kolları sıvayan Megastar, Ozan Çolakoğlu ile bir araya geldikleri anları takipçileriyle paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2021 12:41
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2021 12:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tarkan çalışmalara başladı: Yakındır sabrın zaferi

Koronavirüs salgının başlamasının ardından tüm yeni projelerini ve konserlerini erteleyen Tarkan, eşi Pınar Tevetoğlu ve kızı Liya ile birlikte uzun süredir Almanya'da yaşıyor. Yaklaşık iki yıldır Türkiye'ye gelmeyen Tarkan, gözlerden uzak sakin bir yaşamı tercih etmişti.

Dün aldığı sürpriz kararı takipçileriyle paylaşan ve ünlü bir marka ile reklam anlaşması yapan Tarkan, Türkiye'ye geldi. Paylaşımına; "Yarından itibaren hummalı çalışmalar başlıyor. Yeni projeler, sürprizler çok yakın. Heyecanlıyım. O yüzden kaçtı bende uyku muyku. Ha bu saçlara da yarın veda edeceğim artık. Bir daha da uzatacağımı sanmam. O yüzden son bir bakış atayım dedim" notunu düşen ünlü isim gece de Ozan Çolkaoğlu ile çalıştıkları anı yayınladı.

"OZAN'IMLA KAVUŞTUK"

Ünlü aranjör ile verdiği pozu paylaşan Tarkan, gönderisine; "Ozan'ımla kavuştuk sonunda ve çok güzel şeyler oldu. Yakındır sabrın zaferi" notunu düştü.

Megastar'ın paylaşımına; binlerce beğeni ve "Gecemiz aydınlandı", "Nihayet", "Bekliyoruz heyecanla" gibi yorumlar yağdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.