Hava Durumu

Tarkan'dan kademeli normalleşme tepkisi

Kademeli normalleşme takviminde sanatçılara yönelik adımların atılmamasına tepki gösteren ünlü şarkıcı Tarkan, "Pandemi sürecinde müzik ve eğlence sektörüne yapılan haksızlık ve çifte standart hiç adil değil. Yetkililerin sanata ve sanatçıya karşı duyarsız, saygısız yaklaşımı ise ayrıca çok üzücü ve düşündürücü" diyerek acilen sektöre destek sağlanması çağrısında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2021 19:22
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2021 19:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tarkan'dan kademeli normalleşme tepkisi

1 Haziran itibarı ile kademeli normalleşme takvimininde aylardır işlerinden uzak kalan sanatçılara yönelik adımların atılmaması sektörden çok sayıda sanatçının tepkisi çekti. Bu tepkilerden biri de ünlü şarkıcı Tarkan'dan geldi.

"TÜM SANATÇILARA VE EMEKÇİLERE SAHİP ÇIKILMALI"

Sosyal medya hesabından tepkisini dile getiren Tarkan, şu ifadeleri kullandı: Pandemi sürecinde müzik ve eğlence sektörüne yapılan haksızlık ve çifte standart hiç adil değil. Yetkililerin sanata ve sanatçıya karşı duyarsız, saygısız yaklaşımı ise ayrıca çok üzücü ve düşündürücü. Yetkili merciler acilen müzik ve eğlence sektörünü destekleyici yönde yeni karar ve uygulamalarla sanata, sanatçıya, tüm sanat çalışanlarına ve emekçilerine sahip çıkmalı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.