Hava Durumu

Tarkan milyonluk teklifi reddetti

Koronavirüs pandemisinin en başından bu yana eşi Pınar Tevetoğlu ve minik kızı Liya ile birlikte Almanya'da olan Tarkan, izole bir hayat sürüyor. Megastar, son olarak 1 milyon 250 bin TL'lik teklifi reddetti.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2021 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2021 12:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tarkan milyonluk teklifi reddetti

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda sık sık sahneleri çok özlediğini dile getiren Tarkan'a Özbekistan'da düzenlenecek özel bir gecede sahneye çıkması için 1 milyon 250 bin TL teklif edildi.

Hürriyet'in haberine göre; ünlü şarkıcı, koronavirüs sebebiyle bu teklifi reddetti. Pandemi sürecini Almanya'da ailesiyle geçirdiğini söyleyen Tarkan, hayat normale dönmeden herhangi bir anlaşmaya imza atmayacağını ifade etti.

YILDIZ'IN PASINI KABUL ETMEDİ

Geçtiğimiz haftalarda da pandemi nedeniyle zor günler geçiren müzik dünyası için sosyal medyada başlatılan meydan okumaya 'Kış Güneşi' şarkısını seslendirerek dahil olan Yıldız Tilbe, "Tarkan'a pas atıyorum" demişti.
Ancak Tarkan, "Yıldız'ım sen benim kıymetlimsin, seni çok severim ve geri çevirmek hiç istemem ama bu challenge'ın nasıl bir amaca hizmet edeceğini pek anlamadım doğrusu ve bir parçası olmak da gelmedi içimden ne yalan söyleyeyim. O yüzden sen en iyisi topu benden geri al, bir başkasına atıver." diyerek Yıldız Tilbe'yi geri çevirmişti.

Megastar'a "Teşekkür ederim" diyerek yanıt veren Tilbe, ardından topu popçu Gülşen'e atmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.