Hava Durumu

Tarkan ziyaretime geldi

Kürt sanatçı Şivan Perver, Irak'ın Erbil kentinden yayınlanan CNN Türk'un 'Neler Oluyor?' programına konuk oldu. Perver, güncel konulara dair açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2013 12:23
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2013 12:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tarkan ziyaretime geldi

Perver, 'Sezen Aksu'nın sizi aramasını ister misiniz? Siz onu aramak ister misiniz? ' sorusu üzerine Sezen Aksu'ya olan sevgisini dile getirdi. 'Sezen güzel bir insandır biliyorum yani. Arasın ben sevinirim ' dedi.

TARKAN, ERBİL'E BENİ ZİYARETE GELDİ

'Şöyle bir konser yapsak dediğiniz biri var mıdır Türkiye'de? ' sorusu Perver'den çok çarpıcı bir yanıt buldu. Perver, 'Bazı gruplar çıkıp söylüyorlar. Fakat Sezen Hanım'la şimdiye kadar öyle bir direkt ilişkimiz olmadı. Ama selamımız geldi birbirimize. Bunuda söylüyorum söylenmesin denmişti ama niye saklayalım. Mesela Tarkan iki gün benim misafirim oldu. Çok şey konuştuk. Tarkan'ın güzel bir ruhu var. İyi bir sanatçı gerçekten' diyerek bir bilinmeyi açıkladı.

'SANATÇI HALKIN MALIDIR'

Şivan Perver, 'Sanatçıların barış sürecine barış demeyelim sadece demokrasiyle, demokratik bir Türkiye ile sonuçlanacak bu sürece katkı yapacağını düşünüyor musunuz? Risk almalılar mı, cesaretli olmalılar mı? Alırlarsa siz sanatçılar neyi değiştirebileceğinizi düşünüyorsunuz? şeklindeki soruya 'Sanatçılar siyasetin değil halkın malıdır. Halk sanatçılarla birlikte hareket eder her zaman. Kendi adıma hiçbir şey istemiyorum. Sadece barışsınlar. Ben hizmet ederim. Eğer gerçekten beklediğimiz şeyler olursa ben hemen katılırım.' sözleriyle sanatçı duyarlılığını gösterdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.