Hava Durumu

Tartışma yaratan fotoğrafa açıklama geldi

71 yaşında hayatını kaybeden Enis Fosforoğlu için düzenlenen cenaze töreninde Hamdi Alkan ile eşinin ilginç bir görüntüsü objektiflere takıldı. Hamdi Alkan, tabuta sarılıp gözyaşı döken eşi Selen Görgüzel'i telefonla çekerken, o anlar fotoğraflandı. Alkan ve Görgüzel kendisine gelen eleştiriler üzerine açıklama yaptılar.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2019 16:13
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2019 16:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tartışma yaratan fotoğrafa açıklama geldi

Hamdi Alkan'ın eşi Selen Görgüzel, Enis Fosforoğlu'nun cenazesinde tabuta sarıldı.

O anlarda da eşi Hamdi Alkan Selen Görgüzel'in tabuta sarıldığı anları fotoğrafladı. Bu tartışılan anlar da objektifler tarafından kaydedildi.

Hamdi Alkan, gelen eleştiriler sonrası 2. Sayfa programına konuştu.

Alkan şunları söyledi:

Yapılan yorumlara çok üzüldüm. Biz bunu nerede paylaştık? Bu beyefendi, hocamız, babamız benim eşimin babası kadar sevdiği bir insan. Ben kendi babamı da çektim. Bu benim özelim. Ama arkadan geçip arkadaşlar beni çekmiş.

Bunu magazinciler servis ediyorlar. Adalet karşısında hesaplaşacağız. Çok sinirliyim. Babamın cenazesinde ben de tabutuyla fotoğraf çektirdim. Biz gerizekalımıyız böyle bir şey yapacak kadar. Bu kötü niyetli bir haberdir. Selen'e fotoğrafını çekerken tabuta sarıl diye ben dedim. Bizi linç ediyorlar, beddua alıyoruz. Ben bu fotoğrafı sosyal medyada paylaşsaydım haklıydınız.

Selen Görgüzel Alkan kendisine gelen eleştiriler üzerine konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.

İşte Görgüzel'in o açıklaması:

Bugüne kadar hayatımı evladımı ailemi hiçe sayarak beni bir magazin figürü haline getirmeye çalıştınız ses etmedim...Hepinizle arkadaşlık dostluk ettim onların da işidir dedim! Ama bu sefer olmadı çok canımı yaktınız hem de acım varken yaptınız hiç bir zaman affetmeyeceğim... Bu haberi yapan hem Allah katında hem de adalet önünde hesabını verecek!

Vicdansızsınız! Lanet olsun sizin magazin anlayışınıza! Benim canımı acımı sorgulayacak kadar kendinizi Allahlaştırmaya kalkıyorsunuz! Baba dediğim Enis abimi kaybetmişim yüreğim dağlanırken tabut başındaki fotoğraflarımı paylaşıp acımı şova döndüren sizsiniz!

Bir de tabut başında poz verdi diye haber yapmışsınız yazık size! Eşimden ben rica ettim. Enis babamın tabut ve cenaze fotoğraflarını çek diye çünkü hayat Instagram'dan ibaret değil. Aile arşivi denen bir şey var. Acını sevincini özel sakladığın! Ben çekip bir yerde mi paylaştım? çeken siz! Haber yapan siz! Yerilen ben! Enis baba çok özür dilerim böyle saçma sapan bir magazin haberinde adın benim yüzümden geçtiği için!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.