Hava Durumu

Tartıştığı eşini çocuklarının gözü önünde vurdu

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde Himmet A., iş yerinde tartıştığı eşi Kadriye A.'yı iki çocuğunun gözü önünde tabancayla ateş ederek yaraladı. Himmet A., olayın ardından kayıplara karıştı.

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2021 09:28
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2021 09:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tartıştığı eşini çocuklarının gözü önünde vurdu

Himmet A., iş yerinde birlikte çalıştığı 5 yıllık eşi Kadriye A. ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma devam ederken, Himmet A., 4 ve 3 yaşındaki iki çocuğunun gözü önünde eşine belinden çıkardığı silahla ateş etti. Kurşunların isabet ettiği Kadriye A. yaralanarak yere yığılırken, eşi Himmet A. ise kayıplara karıştı.

Görenlerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalenin ardından ambulansla Kahramankazan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kadriye A., daha sonra Ankara Şehir Hastanesine kaldırıldı.
Yaralı kadının durumun ağır olduğu öğrenildi.

"KIZIMI SÜREKLİ TEHDİT ETTİ"

Kızının vurulduğunu öğrenen ve hastaneye gelen anne Suna Arslan, "Kızımı sürekli tehdit etti, 'Sığınma evine gidersen şöyle yaparım, böyle yaparım' diye" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Himmet A.'nın, daha önce de eşine şiddet uyguladığı ve eşini bıçakla yaraladığı iddia edildi. Himmet A.'nın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.