Hava Durumu

Tatar, Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nde törene katılacak

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, 27-28 Ekim 2021 tarihlerinde Gaziantep'te olacak. Tatar, Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nde 2021-202 Akademik Yılı Açılış ve Ödül Töreni'ne katılacak.

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2021 11:52
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2021 11:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tatar, Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nde törene katılacak

İki günlük Gaziantep programının ilk gününde Valilik ve Büyükşehir Belediyesini ziyaret edecek olan KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, ziyaretlerin ardından Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nde Fahri Doktora töreni ve 'Geçmişten Günümüze Kıbrıs Türkü'nün Adadaki var oluş mücadelesi' isimli konferansa katılacak.

Gaziantep Ticaret Odası Meclis toplantısına da katılacak olan KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, aynı akşam GTO tarafından Cumhuriyetin 98. Kuruluş yıldönümü resepsiyonuna katılacak.

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Gaziantep programının 2. Günü 28 Ekim 2021 tarihinde sabah kahvaltısında Kıbrıs Gazileri ile bir araya gelecek.

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek'in sahibi olduğu Melike Tekstili ziyaret edecek olan KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, aynı günün akşamı medya mensupları ile buluşacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.