Hava Durumu

Tayfur Bingöl de Timsah'a 'evet' dedi

Bursaspor ara transferin ikinci hamlesini yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2020 09:40
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2020 09:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tayfur Bingöl de Timsah'a 'evet' dedi

HABER | Tolga ÖZTAŞ

Yeşil Beyazlılar Serdar Özkan'dan sonra Alanyaspor'un sağ kanat oyuncusu Tayfur Bingöl'ü de kadrosuna kattı. Transferin bitmesi için sadece bürokratik işlemler kaldı.

RESMİ İMZALAR ATILACAK

Ara transfer döneminde ilk olarak Serdar Özkan'ı renklerine katan Bursaspor, ikinci transferi için Tayfur Bingöl ile el sıkıştı. Yeşil Beyazlılar Alanyaspor'lu futbolcunun transferinde mutlu sona ulaştı. Bu sezon Alanyaspor'da istediği verimi ortaya koyamayan ve sadece iki maçta forma giyen tecrübeli futbolcu Bursaspor'un teklifine 'evet' dedi. Taraflar resmi imzaları bürokratik işlemleri bitirdikten sonra atacak. 27 yaşındaki sağ kanat oyuncusu daha önce Hacettepe, Gençlerbirliği, Bandırmaspor, Adana Demirspor ve Göztepe formalarını giydi.

İBRAHİM ÜZÜLMEZ AÇIKLADI

Tayfur Bingöl'ün transferi hakkında Antalya'da Sönmez Medya'ya konuşan Bursaspor Teknik direktörü İbrahim Üzülmez, "Tayfur Bingöl listemizde olan oyuncularımızdan birisi. Ufak pürüzler var. Tayfur Bingöl'ün üç haftalık süreç içinde idmansız bir durumu var. Takımımıza da katkı sağlayacak oyunculardan birisi. Oyuncuların isimleri önemli değil. Serdar, Tayfur, bu takıma katkı yapacaktır. İsim olarak Serdar'ın transferi bitti, Tayfur'da ufak pürüz var. O pürüzler giderildiği zaman o da takımımıza en kısa zaman içinde katılacak" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.