Hava Durumu

Tebrik ediyorum puan farkını 10'a indirdiler

Volkan, derbi sonrası ezeli rakibine göndermede bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2014 08:54
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2014 08:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tebrik ediyorum puan farkını 10'a indirdiler

Kendilerinin adam gibi oynadıklarının altını çizen milli file bekçisi “Adam gibi oynayan Galatasaraylıları tebrik ediyorum ama bazı oyuncular var onlara söyleyecek söz bulamıyorum” dedi.

G.saray’ın 1-0 kazandığı derbi sonrasında Fenerbahçe’nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel, başta Melo olmak üzere sarı kırmızılılara ateş püskürdükten sonra, ezeli rakiplerine göndermede bulunmayı da ihmal etmedi. Bu galibiyetle Galatasaray’da hem Mancini’nin hem de yönetimin biraz daha zaman kazandığını belirten milli file bekçisi “Galatasaray yöneticileri beni izlemeye almışlardı. Beni değil, kendi oyuncularını izlesinler. Adam gibi futbol oynamayanlar var. Adam gibi oynayan Galatasaraylıları tebrik ediyorum ama bazı oyuncular var onlara söyleyecek söz bulamıyorum” dedi.

BAZILARINA GİDER YAPMAK LAZIM’

Karşılaşmanın hakeminin de çok kötü bir performans sergilediğini belirten Volkan “Sneijder’e elimi uzattım, tersledi. Bazılarına adam gibi davranmak değil, gider yapmak gerekiyor. Bizden birini attı. 85’te de onlardan birini atmak için attı. Maçı kazansak da, kazanamasak da adam gibi nasıl çıkılır, onu gösterdik. Yine bir şeyler çalışılmış. Galatasaray’ı tebrik ediyorum, puan farkını 10’a indirdiler” ifadelerini kullandı. Başarılı kaleci, bu yenilgi sonrasında sadece şampiyonluk sevinçlerini bir iki hafta ertelediklerini de belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.