Hava Durumu

Tecavüzcüleri Facebook’tan seçmiş

İskoçya’nın Aberdeen kentinde 31 yaşındaki Lily Attridge sorunlar yaşadığı erkek arkadaşının ilgisini çekmek ve ilişkilerini kurtarmak için Facebook’tan rastgele seçtiği iki kişinin zorla evine girerek kendisine tecavüz ettiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2013 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2013 16:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tecavüzcüleri Facebook’tan seçmiş

Polisin 2 aylık bir araştırmanın ardından kadının hikayesinde büyük boşluklar tespit etmesinin ve kadının polise sunduğu iki sözde tecavüzcüyü olaya bağlayan hiç bir kanıt bulunamamasının ardından tutuklanan Attridge, çıkartıldığı mahkemede kamu hizmeti cezasına çarptırıldı.

Kadının iddialarının ardından haftalarca 'tecavüz' travmasını atlatması için ona yardımcı olan eski sevgilisi 32 yaşındaki Nick Smith mahkeme sonucundan sonra, “O hapse girmeliydi” dedi.

Smith, “Bütün bunlar hayatımı mahvetti. Yaşananlar nedeniyle anne ve babamla, kız kardeşimle ve birçok arkadaşımla ilişkim bozuldu.  Ancak bu olayın en çok zarar verdiği kişiler o iki zavallı adam oldu. Tecavüzcü damgası yediler, aşağılayıcı testlere tabii tutuldular. Oysa o tecavüzcülerini Facebook profillerine bakarak rastgele seçmişti” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.