Hava Durumu

Tecavüzle suçlanan Benjamin Mendy'den flaş hamle!

Biri 18 yaşın altında 4 kadına tecavüz ettiği ve bir kadına da cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle haftadır cezaevinde olan Manchester City'nin Fransız oyuncusu Benjamin Mendy'nin serbest kalma talebi 3. kez reddedildi.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2021 18:35
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2021 18:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tecavüzle suçlanan Benjamin Mendy'den flaş hamle!

Dört farklı tecavüz ve bir tane de cinsel istismar suçlaması nedeniyle 26 Ağustos'tan bu yana cezaevinde bulunan Manchester City'nin Fransız sol beki Benjamin Mendy'nin serbest kalma talebi bir kez daha reddedildi.

Liverpool'daki HMP Altcourse Hapishanesi'nde tutuklu bulunan 27 yaşındaki futbolcu, üçüncü kez kefaletle serbest kalma başvurusunda bulundu. 7 haftadır cezaevinde olan Mendy'nin bu talebi, daha önceki talepleri gibi reddedildi.

Bugün gerçekleşen duruşmaya katılmayan Mendy, kendisine yapılan dört tecavüz ve bir cinsel istismar suçlamalarını henüz reddetmezken, Fransız futbolcunun bir sonraki duruşma tarihi olan 24 Ocak 2022'ye kadar cezaevinde kalması bekleniyor.

Fransız futbolcu, biri 18 yaşın altında olan dört kadına tecavüz ettiği ve Ocak ayında da bir kadına cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle Ağustos ayında tutuklanmıştı. Manchester City, yaşanan bu olay sonrası Mendy'nin sözleşmesini askıya almıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.