Hava Durumu

Tecavüzle yargılanan ünlü yapımcının cinsel organı, enfeksiyon nedeniyle kangren oldu

Ünlülerin de aralarında olduğu birçok kadına tecavüz ve cinsel tacizde bulunan Hollywood'un ünlü yapımcısı Harvey Weinstein'in cinsel organında enfeksiyon çıktığı iddia edildi. Yapımcının duruşmada jürilere fotoğraflarla gösterilen organının kangren olduğu öne sürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2020 10:11
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2020 10:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tecavüzle yargılanan ünlü yapımcının cinsel organı, enfeksiyon nedeniyle kangren oldu

Dünyanın en önemli yapımcılarından biri olan Harvey Weinstein'ın taciz ettiği kadınların konuşması ile yıllardır süren skandal ortaya çıkmış ve bunun sonucunda #MeToo akımı başlamıştı.

New York'ta Weinstein hakkında tecavüz ve cinsel taciz dahil beş farklı suçlamayla açılan davada karar geçtiğimiz şubat ayında açıklanmış ve ünlü yapımcı 23 yıl hapse mahkum edildi

Duruşmalarda yürüteç yardımıyla ayakta durabilen Hollywood yapımcısının, koronavirüsün ABD'de ilk patlak verdiği dönemde ise virüs kaptığı ortaya çıkmıştı.

Bugüne kadar aralarında ünlü oyuncu Gwyneth Paltrow'un da bulunduğu, 75'ten fazla kadının hakkında cinsel taciz ve tecavüz suçlamasında bulunan yapımcının bu kez de cinsel organında çıkan enfeksiyondan dolayı organının kangren olduğu iddia edildi.

Instagram sayfası Bikotbisortmag'de yer alan habere göre, 68 yaşındaki yapımcının duruşmada jüri üyelerine kangren olmuş organının fotoğrafları gösterildi.

Yapımcının bu fotoğrafları hapisten çıkmak için kullandığı da ortaya atılan iddialar arasında.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.