Hava Durumu

Tehlikeli zehir ele geçirildi, değeri 10 milyon!

Bilecik'te, yurda kaçak yollarla sokulduğu belirlenen toplam 253,1 gram ağırlığında iki tüp kobra yılanı zehri ele geçirildi. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2018 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2018 10:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tehlikeli zehir ele geçirildi, değeri 10 milyon!

Bilecik'te otomobilde "yılan zehri" operasyonu düzenlendi. Alınan bilgiye göre, İl JandarmaKomutanlığı ekipleri, bazı kişilerin yurda Ukrayna'dan kaçak yollarla sokulan kobra yılanı zehirlerini, ilaç ve kimya firmalarına satmak için irtibat kurduğunun tespit edilmesi üzerine harekete geçti.

Ekipler tarafından teknik ve fiziki takibe alınan şüphelilerin içinde bulunduğu otomobil, Osmaneli ilçesi eski İznik-Sakaryakarayolunda durduruldu. Araçta narkotik köpeğinin de desteğiyle yapılan aramada, arka koltuktaki paspasın altına zulalanmış, peçetelere sarılmış ve tüplere konulmuş halde toplam 253,1 gram kobra yılanı zehri ele geçirildi. Kimya ve ilaç sanayisinde kullanılan zehrin piyasa fiyatının 10 milyon lira olduğu değerlendiriliyor. Otomobilde bulunan M.D, T.K. ve Ö.B. gözaltına alındı. Zanlılar, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.