Hava Durumu

Teixeira iddiası gündeme bomba gibi düştü...

Siyah-beyazlı kulüpte Sergen Yalçın'la görüşmeler sürerken Alex Teixeira iddiası gündeme bomba gibi düştü. Ersin giderse yerine Vaclik düşünülüyor. İşte 10 Haziran BJK transfer iddiaları.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2021 11:17
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2021 11:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Teixeira iddiası gündeme bomba gibi düştü...

Siyah beyazlı ekip transferde arayışlarını sürdürüyor. İşte Beşiktaş için transfer iddiaları 10 Haziran.

Beşiktaş'ın transfer listesinde olduğu öne sürülen Marko Livaja, kulübü Hajduk Split ile sözleşme uzattı.

Beşiktaş, Fransa'ya transferi söz konusu olan Ersin Destanoğlu'nun gitmesi halinde Sevilla ile sözleşmesi bitecek olan Çekya Milli Takımı kalecisi Tomas Vaclik'i transfer etmek istiyor.

Çin'de Jiangsu'da oynayan Brezilyalı yıldızı Alex Teixeira Beşiktaş'ın radarına girdi. 31 yaşındaki oyuncu ikna edilebilirse Talisca etkisi yaratması bekleniyor.

Vincent Aboubakar, Talisca'yı da kadrosuna katan, Al Nassr kulübüne resmen transfer oldu.

Burak Kapacak iddiası

Beşiktaş, Bursaspor formasını giyen Burak Kapacak'ı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Gedson Fernandes'in Beşiktaş'a transferi Portekiz basınında ciddi biçimde dile getirilmeye başladı. Benfica oyuncuyu satmak istiyor ancak alıcı bulamadığı için Beşiktaş'ın kiralama teklifine de olumsuz bakmıyor.

Dünyaca ünlü yıldız futbolcu Diego Costa'nın menajeri müjdeyi verdi. "Beşiktaş yöneticileri birkaç gün içerisinde resmi teklif yapacaklarını söylediler. Oyuncum, Şampiyonlar Ligi'nde yer alacağı için siyah-beyazlı formayı istiyor. Türk kulübünün projesi de kendisine çekici geldi. Diego Costa'nın derdi para değil. Öyle olsa Arap ülkelerine giderdi" ifadeleriyle Beşiktaş'a yeşil ışık yaktı.

Beşiktaş, Hırvat yıldız Marko Livaja'yla ilgileniyor. Kanat ve forvette oynayabilen futbolcu Hajduk Split formasını giyiyor.

Beşiktaş'ta kalmak istediğini açıklayan Rachid Ghezzal için Leicester cityi le yapılan ilk görüşme olumsuz sonuçlandı. İngiliz ekibi, Siyah-beyazlıların yıllık ücret vaadini kabul etmedi.

Fenerbahçe ile Beşiktaş forvet transferi sebebiyle bu kez rekabet yaşayacak. Her iki kulübün de gündemine aynı isim geldi. La Razon'un haberine göre; Stevan Jovetic transferi için 3 kulüp öne çıkıyor. Bu kulüpler arasında Fenerbahçe, Beşiktaş ve Fransız ekibi Nice var.

Alman basını, Schalke ile Bundesliga'dan bir alt lige düşen Amine Harit'in, Kara Kartal'ın gündeminde olduğunu yazdı. Bu doğrultuda Beşiktaş Yönetimi'nin, 23 yaşındaki yıldız futbolcuyu 1 seneliğine kiralamak istediği bildirildi. Harit, geçen sezon 31 maçta 2gol ve 6 asistlik performans sergilemişti.

Borre olmadı

Beşiktaş'ın forvet mevkii için düşündüğü Santos Borre'den kötü haber geldi. 25 yaşındaki Kolombiyalı oyuncu Sao Paulo ile anlaştı.

Beşiktaş, sol beki Fabrice N'Skala'ya gelen 2,5 milyon euro'luk transfer teklifini reddetti. Teklifi Anderlecht yaptı.

Golcü arayışlarını sürdüren Beşiktaş transfer listesini 2 yeni oyuncu ekledi. Biri Nantes'tan Kolo Muani diğeri ise Norwich'ten Teemu Pukki.

Beşiktaş 33 yaşındaki Nico Gaitan'ın peşine düştü. İki kanatta da oynayabilen oyuncunun Braga ile olan sözleşmesi haziran ayı sonunda bitecek. Gaitan geçen sene düşük bir performans göstermişti.

Sergen Yalçın, Siyah-beyazlı kulüpten yapılan 10 milyon liralık teklifi düşünmek için 24 saat süre istedi.

Belçika basını Beşiktaş'ın, Anderlecht'ten Timon Wellenreuther'in transferiyle ilgilendiğini yazdı. Öte yandan Anderlecht ise Konyaspor'dan Amir Hadziahmetovic'i transfer etmek istiyor.

Erkan Eyibil iddiası

Beşiktaş, Almanya'nın dikkat çeken ismi Erkan Eyibil'i kadrosuna katmak için harekete geçti. Geçen yılı Go Ahead Eagles'da geçiren 19 yaşındaki futbolcuyla Başakşehir de ilgileniyor.

Edin Dzeko hamlesiyle dikkat çeken Beşiktaş, İtalyan basınına konu oldu. Roma'daki maaşı 7,5 milyon euro olan Boşnak golcüye Los Angeles Galaxy'nin de talip olduğu belirtildi.

Beşiktaş, Valentine Rosier konusunda Sporting Lisbon ile anlaşma aşamasına geldi. Son detaylar konuşuluyor. Eğer transfer gerçekleşmezse Beşiktaş, Aleix Vidal'ı alacak.

Kanadalı golcü Cyle Larin'e 2 Rus takımı talip oldu. CSKA Moskova ve Spartak Moskova'dan Beşiktaş 11 milyon euro talep etti.

Suat Serdar iddiası

Bundesliga'dan düşen Schalke 04'ün başarılı Türk oyuncusu Suat Serdar için Beşiktaş, Huub Stevens'tan yardım istedi. 24 yaşındaki oyuncunun en azından 1 yıllığına kiralanması bekleniyor.

İspanyol golcü Diego Costa'nın menajeri Pedro Santos, As gazetesine "Oyuncumun derdi para değil. Öyle olsa bir Arap ülkesine giderdi. Şampiyonlar Ligi nedeniyle tercihi Türk kulübü olacak" açıklamasında bulundu. Oyuncunun Beşiktaş'a önerildiği biliniyor.

Dorukhan'ın yeni takımı

Beşiktaş ile sözleşmesi biten milli futbolcu, Celta Vigo ile anlaşmaya vardı. EURO 2020 sonrasında İspanyol ekibiyle resmen sözleşme imzalaması beklenen Dorukhan Toköz, 2018'de Eskişehirspor'dan sadece 150 bin Euro'ya geldiği siyah beyazlılarda 3 sezonda çıktığı 71 karşılaşmada 3 gol atarken, 3 de asist yaptı.

Rıdvan Yılmaz için Stuttgart ve Hoffenheim'ın devrede olduğu öğrenildi. Beşiktaş oyuncusuyu isteyen kulüplerden 5 milyon euro talep ediyor.

Beşiktaş'ın yerli oyuncu kontenjanı için Kasımpaşa'da forma giyen 28 yaşındaki Yusuf Erdoğan'la ilgilendiği iddia edildi.

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın Al-Ahly'nin Mısırlı yıldızı Mohamed Sherif için resmi transfer teklifinde bulunduğu belirtildi. Beşiktaş, oyuncuyu iki yıl kiralamak adına bir görüşme gerçekleştirirken Al-Ahly'nin bu teklife sıcak yaklaşmadığı aktarıldı.

Beşiktaş yönetimi, Aytemiz Alanyaspor ile sözleşmesi sona eren Steven Caulker'a resmi teklifini iletti. Siyah-beyazlı formayı giymeye oldukça yakın olan İngiliz stoper, Beşiktaş'ın yeni sezon öncesi ilk transferi olmaya en yakın aday. Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de 32 karşılaşmaya çıkan Caulker, 3 gol attı ve 2 asist yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.