Hava Durumu

Tek gecelik ilişkisini açıkladı! Reytingler tavan yaptı

ABD Başkanı Donald Trump'ın kendisiyle tek gecelik kaçamak yaptığını öne süren cinsel içerikli film yıldızının konuk olduğu program, Amerika'da reytingleri alt üst etti.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2018 16:18
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2018 16:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tek gecelik ilişkisini açıkladı! Reytingler tavan yaptı

ABD Başkanı Donald Trump ile ilişki iddialarıyla gündeme gelen cinsel içerikli film yıldızı Stormy Daniels, Amerikan CBS televizyonuna röportaj verdi. ABD izleyicisinin büyük ilgi gösterdiği yayın 22 milyon kişi tarafından izlendi. Reytinglerde bu yılki Grammy ve Emmy ödül törenlerini geride bıraktı.

HERKESİN MERAK ETTİĞİ İSİM CANLI YAYINDA

ABD Başkanı Donald Trump'la cinsel ilişki yaşadığını iddia eden cinsel içerikli film yıldızı Stormy Daniels, CNN televizyonunun ünlü anchormanı Anderson Cooper'ın sorularını yanıtladı.

TEHDİT EDİLDİĞİNİ ÖNE SÜRDÜ

"ABD Başkanı Donald Trump ile ilişki yaşadım" diyen cinsel içerikli yıldızı Stormy Daniels, iddialar nedeniyle tehdit edildiğini söyledi. Gerçek ismi "Stephanie Clifford" olan "Stormy Daniels" ABD Başkanı Trump ile 2006'da ilişki yaşadığını, sessiz kalması için önce para aldığını daha sonra da tehdit edildiğini öne sürdü.

"BU GÜZEL KIZIN ANNESİNE BİR ŞEY OLURSA..."

Cooper'a konuşan Daniels, "Yanıma biri geldi ve bana 'Trump'ı yalnız bırak, hikayeyi unut' dedi. sonra kızıma baktı ve bu güzel kızın annesine bir şey olursa yazık olur "dedi.

10 YILLIK REYTİNG REKORUNU KIRDI

CBS'deki "60 Dakika" programında CNN'in ünlü anchormanı Anderson Cooper'ın sorularını yanıtlayan Daniels, programın son on yıldaki reyting rekorunu kırdı.

Program 22 milyon ABD'liyi ekran başına topladı. Bu yılki "Grammy" ve "Emmy" ödül törenlerinin izleyici sayısını da geride bıraktı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.