Hava Durumu

"Tek problemimiz bireysel hata"

Menemenspor yenilgisinin ardından Sönmez Medya'nın sorularını yanıtlayan genç teknik adam, "6'ıncı maçımız ve 11'inci golümüzü yiyoruz. 11 gol atıp 11 gol yedik. Yediğimiz gollerin yüzde 80'i bireysel hata. Buna çözüm üretemiyoruz. Çok yazık oldu, kazanmak istiyorduk" sözleriyle dert yandı.

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2020 09:25
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2020 09:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Tek problemimiz bireysel hata"

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er maçın ardından AS TV mikrofonlarında Samet Zinciroğulları'na konuştu.

BİR PUANA BİLE ÜZÜLECEKTİK

1-1'lik eşitlikle giden Menemenspor maçının 89'uncu dakikasında Cüneyt Köz'ün hatasıyla yenilen golle maçın 2-1 kaybedilmesi Bursaspor'da moralleri bozdu. Karşılaşmanın ardından Sönmez Medya'ya açıklamada bulunan Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, tek sıkıntılarının bireysel hata olduğunu söyledi. Genç teknik adam, "Yine son dakika, yine bireysel bir hata yüzünden gol yedik. Maalesef bunların önüne geçemedik bir türlü. 6'ncı maçımız ve 11'inci golümüzü yiyoruz. 11 gol atıp 11 gol yedik. Yediğimiz gollerin yüzde 80'i bireysel hata. Buna çözüm üretemiyoruz. Çok yazık oldu, kazanmak istiyorduk. Bir puana bile üzüleceğimiz noktada maalesef mağlup olduk." diye konuştu.

CAMİAMIZI ÜZDÜK, ÜZGÜNÜZ

Bu sıkıntımızın ortadan kalkması için çalıştıklarını ifade eden Mustafa Er, "Çalışma anlamında bir sıkıntımız yok. Ama dediğimiz gibi çok bireysel hata yapıyoruz. Geçen hafta yediğimiz, bu hafta Menemen'de yediğimiz iki gol, Tuzla maçında yediğimiz goller... Bunları ortadan kaldırabilmek için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. Artık tamamen Akhisarspor maçına odaklandıklarını kaydeden Mustafa Er, "Tekrar ayağa kalkmamız gerekiyor. En azından o maça çok ciddi anlamda hazırlanmamız gerekiyor. Taraftarımızı, camiamızı üzdüğümüz için biz de çok üzgünüz. Akhisar maçında telafi edebilmek için elimizden geleni yapacağız." dedi.

"HER KONUDA ÇALIŞIYORUZ"

"Pozisyona girme konusunda sürekli çalışıyoruz. Ofansif yönümüzü daha kuvvetli yapıp finalleri iyi bitirmek hem de defansif anlamda takım savunması ve bireysel hatalarımızı gidermeye çalışıyoruz."

"BU LİGDE HER SKOR VAR"

"Bu haftaki skorlara baktığınızda çok net bir şekilde görünüyor. Geçen hafta Altınordu, Adana deplasmanında 5 gol yedi, Altay maçını kazandı. Adanaspor bu hafta Giresun'da 4 gol yedi. Herkesin herkesi yenebildiği bir lig. Daha çok konsantre olan, daha çok isteyen, arzulayan takımlar bir adım öne çıkıyor."

"ÜÇ NET POZİSYON BULDUK"

"Yine golü bulmamıza rağmen maalesef yine merkez oyuncularımızın yaptığı çok basit bir hata nedeniyle soyunma odasına eşitlikle girdik. İkinci yarıya iki tane değişiklikle başladık. Çok da iyi giriş yaptık üç net pozisyonumuz var. Kapacak, Ali ve Batuhan'la pozisyonlar bulduk. Bunlardan birini gole çevirebilseydik, oyun zaten bize dönecekti."

İZMİR'DE ÇALIŞTILAR

Menemenspor'a deplasmanda 2-1 yenilen Bursaspor, 26 Ekim Pazartesi günü deplasmanda Akhisarspor'la oyna- yacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. İzmir'de kampa giren Yeşil Beyaz- lılar Buca Tesisleri'nde çalıştı. Teknik direktör Mustafa Er yönetimindeki Bursaspor hazırlıklarını üç gün boyunca İzmir'de sürdürecek. Yeşil Beyazlı takım bu süreçte tüm antrenmanlarını Bucaspor Tesisleri'nde gerçekleştirecek.

ÖNE GEÇMEK YARAMIYOR

Bursaspor bu sezon öne geçtiği 6 maçın 3'ünü kaybetti. Yeşil Beyazlılar Giresunspor, Adana Demirspor ve Menemenspor mücadelelerinden öne geçmesine karşın puan çıkaramadı. Bursasporlu futbolcular Tuzlaspor karşısında da 3-0'lık üstünlüğü yakalamalarına karşın sahadan beraberlikle ayrılmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.