Hava Durumu

Teksas'tan Bursaspor yönetimine çok sert tepki

Bursaspor taraftar grubu Teksas, resmi internet sitesinden Başkan Erkan Körüstan ve yönetimi ile ilgili açıklama yaparken, “Ya bu deveyi güdersiniz, ya bu diyardan gidersiniz” ifadesine yer verdi.

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2014 09:28
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2014 09:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Teksas'tan Bursaspor yönetimine çok sert tepki

Teksas 1-0’lık mağlubiyetle sona eren Beşiktaş maçının ardından ‘Yönetim istifa’ başlıklı bir açıklama yayınladı. Kongreden bu yana 8 ay geçtiğini ve hem kurumsal hem de hem de sportif ciddi hatalara karşın sabırlarını korudukları belirtilen yazıda; “Bursaspor menfaatleri için ağzımızdan çıkacak her cümleyi ölçüp tartarak kurduk. Yeni dedik, süre gerek dedik ancak bu sürenin Beşiktaş yenilgisi ile beraber sonuna gelinmiştir. Kuruluş felsefesi ve camianın niteliği gereği her maça kazanmak için çıkmak zorunluluğu bulunan, sahaya baktığımızda bize kazanma inancını aşılamakla sorumlu olan Bursaspor'dan bugün eser kalmadığını görmeye daha fazla tahammülümüz kalmadı. Bu kadarı fazla!” denildi.
 
KAOSUN BAŞ AKTÖRÜ

Açıklamada şöyle denildi: “Hatalarını kabul etmeyen, oyuncuları takıma küstüren, takımdaki adalet duygusunu ortadan kaldıran, Bursaspor taraftarının futbol bilgisi ve futbola bakışının farkında olmayan ve sahada Bursaspor'un büyüklüğüne yakışır futbol oynatmak gibi bir derdi olmayan Daum'uyla, profesyonel(!) ve kurumsal anlayışını her demeci ve icraatıyla ortaya koyan Erkan Körüstan ve yönetimi bugün itibariyle Bursaspor camiasındaki herkesi birbirine düşürmüştür ve yaşanılan kaosun baş aktörü olarak bir karar vermek zorundadır.”

KAYITSIZ KALINDI

Tüm eleştiri ve tepkilere kayıtsız kalarak; Barışıcı'yı duayen, Tuncay'ı ağabey, Batalla'yı hain, Kazım'ı yıldız, taraftarı besleme ve kan emici ilan eden, her fırsatta Daum'a sonsuz kredi açan Başkan Erkan Körüstan'a olan iyi niyetli bakışımızın daha fazla suiistimal edilmesine izin vermeyeceğiz. Bu andan itibaren bugüne dek yok sayılan bizleri ciddiye almayan herkese açıkça ifade ediyoruz: Ya bu deveyi güdersiniz, ya bu diyardan gidersiniz.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.