Hava Durumu

Teksas'tan eylemci işçilere destek!Fabrika önü tribüne döndü

Bursa'da direnen metal işçilerine Bursaspor'un Tesas grubundan destek geldi. Yüzlerce Bursaspor taraftarı Oyak Reno önünü adeta tribüne çevirdi.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2015 21:35
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2015 21:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Teksas'tan eylemci işçilere destek!Fabrika önü tribüne döndü
Bursa'da direnen metal işçileri eylemlerini sürdürürken, işçilere en büyük destek Bursaspor taraftarından geldi. Bursaspor'un efsane taraftar grubu Teksaslılar, akşam saatlerinde Oyak Reno fabrikası önünde buluştu. Meşaleler yakarak fabrika önünü tribüne çeviren taraftarlar,  "Teksas burada, Türk Metal nerede?" sloganıyla fabrika önün iletti.

\"\"

Dün metal işçilerine destek açıklaması yapan Teksas, işçillerle birlikte sloganlar atıp destek çağrıları yaptı.

\"\"

İŞTE TEXAS'IN DÜNKÜ DESTEK AÇIKLAMASI


İşçi, emekçi şehri Bursa'mızda 1 haftaya yakındır bir alın teri ve hak mücadelesi yürüyor. Bu mücadelenin, işçinin ürettikleriyle servetine servet katanların değil de ayın sonunu getirmekte zorlanan emekçilerin lehine bir çözüme kavuşmasını bekliyoruz.
Oyak Renault, Tofaş, Coşkunöz, Mako vb. fabrikalarda çalışanlar kimimizin babası, kardeşi, kimimizin akrabası, kimimizin komşusu, kimimizin arkadaşı, çoğumuzun da tribünden dostlarıdır. Bu haklı duruşlarında onların sesine ses katmak, onlara omuz vermek bizim için bir vazifedir.
Hakkını arayan dostlarımızın yanında olmak, onlara destek çıkmak ve alın terlerinin değerini patronlarına daha gür sesle duyurmak için yarın, yanlarına gidiyoruz."

\"\"
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.