Hava Durumu

Telefon görüşmeleri ortaya çıktı! Şifre; kekik ve kimyon

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde, jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda uyuşturucu maddeler ele geçirilirken, 4 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin, güvenlik görevlilerine yakalanmamak için uyuşturucu satışını telefonda şifreli konuşup, esrarı 'kimyon', bonzaiyi ise 'kekik' adıyla sattıkları belirlendi.

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2020 14:19
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2020 14:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Telefon görüşmeleri ortaya çıktı! Şifre; kekik ve kimyon

Tekirdağ Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Kapaklı Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçede H.K.'nin uyuşturucu satışı yaptığını belirledi. Yaklaşık 3 ay süren teknik ve fiziki takipte şüphelilerin, güvenlik görevlilerine yakalanmamak için telefonda görüştükleri alıcılara esrarı 'kimyon', bonzai maddesini ise 'kekik' adlarını kullanarak sattıkları, uyuşturucu alışverişlerindeki ücretleri de banka üzerinden havale yaptıkları tespit edildi.

Jandarma ekiplerince belirlenen adreslerde narkotik köpeği 'Limit' ile arama yapıldı. Aramalarda 200 gram bonzai, 10 gram esrar ve 30 gram eroin ele geçirildi. Gözaltına alınan 4 kişiyle ilgili soruşturma sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.