Hava Durumu

Televizyon kanalı ödül vermek için doktordan para istedi!

Televizyon kanallarının doktorları yayına çıkarmak için para istedikleri yönündeki haberlerin ardından yeni bir iddia da Prof. Dr. Müge Özcan'dan geldi. Özcan bir televizyon kanalının kendisine ödül vermek için 6 bin 500 lira istediğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2021 12:02
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2021 12:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Televizyon kanalı ödül vermek için doktordan para istedi!

Kulak burun boğaz hastalıkları uzmanı Prof. Dr. Müge Özcan bir TV kanalının ödül vermek için kendisinden para istediğini, başka bir TV kanalının da sağlık programına konuk olması için para istediğini açıkladı.

'Sektör olmuş bu iş'

Twitter'dan yaptığı paylaşımlarda duruma tepki gösteren Prof. Özcan, şu ifadeleri kullandı:

"Bir TV kanalından aradılar. Bana ödül vermek istiyorlarmış. Ödül töreni sosyal medya, TV kanalları ve basında yer alacakmış. Yalnız ödülü almak için 6500 TL vermem gerekiyormuş! Başka bir TV kanalı aradı, 'sağlık programına konuk olun' deyip para istedi. Sektör olmuş bu iş!"

Bir TV kanalından aradılar. Bana ödül vermek istiyorlarmış. Ödül töreni sosyal medya, TV kanalları ve basında yer alacakmış. Yalnız ödülü almak için 6500 TL vermem gerekiyormuş!
Başka bir TV kanalı aradı, "sağlık programına konuk olun" deyip para istedi.
Sektör olmuş bu iş!

-- Prof. Dr. Muge Ozcan (@drmugeoz) January 21, 2021

Devamında bir paylaşım daha yapan Özcan, "Kanalların adını soran çok. Söylemem. Belki para vermeden ekrana çıkan, ödül alan meslektaşlarım vardır. Hepsini töhmet altında bırakmış olurum. Bana yakışmaz..." diye yazdı.

Kanalların adını soran çok. Söylemem. Belki para vermeden ekrana çıkan, ödül alan meslektaşlarım vardır. Hepsini töhmet altında bırakmış olurum. Bana yakışmaz...

-- Prof. Dr. Muge Ozcan (@drmugeoz) January 21, 2021

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.