Hava Durumu

Temel: Ben Batalla değilim

Bursaspor'un gelecekte çok şey beklediği futbolcusu Vefa Temel, kaybedilen Giresunspor maçından sonra Altınordu galibiyetini taçlandıramadıkları için üzgün olduğunu belirtti. 18 yaşındaki krampon ayrıca, "Oyun stilimin Batalla'ya benzetilmesi büyük gurur ancak ben henüz yolun çok başındayım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2020 08:31
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2020 08:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Temel: Ben Batalla değilim

Haber: Samet ZİNCİROĞULLARI

Yeşil Beyazlılar'ın 18 yaşındaki kramponu kaybedilen Giresunspor maçı sonrası konuştu.

TFF 1. Lig'in 3. haftasında sahasında Giresunspor'a karşı beklemediği bir mağlubiyet alan Bursaspor'da genç futbolcu Vefa Temel, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. Altınordu galibiyeti sonrası moral bulduklarını ancak Giresun önünde bunu bir seriye dönüştüremedikleri için üzgün olduğunu belirten Vefa, "Hafta içi çok çalıştık ancak sahada istediklerimizi yapamadık. Milli maç arası öncesi önümüzdeki hafta Tuzlaspor deplasmanına çıkacağız. Bu maçı kazanarak milli araya moralli ve daha sağlam girmek istiyoruz" dedi.

"YOLUN BAŞINDAYIM"

Yeşil Beyazlı taraftarlar tarafından oyun stilinin Bursaspor'un efsane futbolcusu Pablo Martin Batalla'ya benzetilmesi ile ilgili de yorumda bulunan 18 yaşındaki krampon,"Bunları duymak hoşuma gidiyor. Batalla benim idollerimden biri. Ancak ben henüz 18 yaşındayım ve yolun çok başındayım. Batalla gibi olmak hedefim ama yavaş yavaş ilerlemeliyim. Daha çok çalışıp süre alıp takıma katkı koymak için sezon boyunca elimden geleni yapacağım" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.