Hava Durumu

Temmuz ayının ücretsiz Xbox oyunları açıklandı

Microsoft, her ay yaptığı gibi Temmuz ayı için de oyunculara bedava sunacağı sürpriz oyunlarını paylaştı. Bakın hangi oyunlar bugünden itibaren artık bedava?

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2019 13:34
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2019 13:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Temmuz ayının ücretsiz Xbox oyunları açıklandı

Sony, geçtiğimiz hafta Temmuz ayında PS Plus üyelerine özel bedava olan oyunları açıklamıştı. Microsoft ise Xbox One için geliştirilen oyunlarla ilgili önemli bir açıklama yaptı ve Live Gold üyesi olan kullanıcılarının indirebileceği ücretsiz oyunları duyurdu. Sony'den farklı olarak iki yerine dört oyunu bedava dağıtmaya başlayan şirketin ilk sürprizi Konami'nin efsane oyunlarından biri olan macera oyunu Castlevania: Symphony of the Night oldu.

Bedava dağıtılmaya başlanan bir diğer oyun ise Inside oldu. Uzun soluklu bir bulmaca oyunu olan Inside'ın ardından Big Crown: Showdown da Temmuz ayı itibarıyla artık ücretsiz. Son olarak Meet the Robinsons oyunu da bedava oldu.

Oyunların isimleri çok tanıdık gelmese de, bazıları zamanında isim yapmış oyunlardan oluşuyor. Bu oyunlar normalde ücretliyken, Temmuz ayında sadece Xbox Live Gold üyelerine bedava yapıldı. Bu üyelik ise ücretli. PS Plus mantığıyla aynı şekilde kullanıcılar aylık Xbox Live Gold üyesi olduklarında 59 TL, 3 aylık için 149 TL, 12 aylık için ise 439 TL ücret ödemek durumunda.

Diğer bir deyişle Xbox Live Gold üyesi değilseniz, bu oyunlara yine ücretini ödeyerek sahip olabiliyorsunuz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.