Hava Durumu

Terim'den Mbaye Diagne'ye net mesaj

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim Falcao'nun yokluğunda ileri uçta Ryan Babel'e görev verdi. Senegalli golcü Diagne, Falcao'nun yokluğunda görev alabilecek tek golcü olmasına rağmen kulübede oturdu.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2020 09:38
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2020 09:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Terim'den Mbaye Diagne'ye net mesaj

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim sakatlığı bulunan Radamel Falcao'nun yokluğunda ileri uçta Ryan Babel'e görev verdi. Tecrübeli çalıştırıcı bu tercihiyle adeta Mbaye Diagne'ye de 'Seni şu anda düşünmüyorum' mesaj gönderdi. Geçtiğimiz hafta BB Erzurumspor maçında kendisine verilen şansı iyi kullanamayan ve 56. dakikada kenara alınan Senegalli golcü, Falcao'nun yokluğunda görev alabilecek tek golcü olmasına rağmen kulübede oturdu.

Fatih Terim bu tercihiyle ilgili, "Diagne yaklaşık 1 yıldır oynamıyor ve dolayısıyla daha fazla çalışarak daha iyi bir noktaya gelmesi lazım. Bu haliyle zor... Ona da kızmamak lazım, bir futbolcunun 12 ay futbol oynamaması kolay değil. Diagne daha fazla çalışır ve kısa bir süre içerisinde aramıza dönerse Diagne ile de başlarız, çift forvet de oynarız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.