Hava Durumu

Terim'den sitem: Aytaç Kara'ya tepki hoş değil

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda St. Johnstone ile 1-1 berabere kalan Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim açıklamalarda bulundu. Fatih Terim Caner Erkin ile ilgili soruya cevap verdi.

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2021 00:04
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2021 00:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Terim'den sitem: Aytaç Kara'ya tepki hoş değil

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda St. Johnstone ile 1-1 berabere kalan Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim açıklamalarda bulundu.

"Daha oyunun başında öne geçebilirdik. Bu tip takımlara karşı golü erken bulmanız çok önemli ama maalesef bir pastan da, beş pastan da golü atamadık. Direkten de döndü, boş kaleye de atamadık. Atamadık."

"10 kişi kaldık ve 1-0 geriye düştük ama iyi reaksiyon verdik. Goller de kaçırdık. Şimdi orada kazanmamız lazım. Galatasaray orada kazanacaktır, kazanmalıdır da... İlk defa yaptığımız bir iş değil."

"Taraftar bizim en büyük silahımız. Ancak böyle olursa silah bize döner. Aytaç Kara'ya tepki hoş değil. Böyle olursa, oyuncu kalmaz. Kimse hata yapmak için oynamıyor. Bu huyumuzu değiştirmeliyiz."

CANER ERKİN CEVABI CEVABI

Caner Erkin'in Fenerbahçe'de kadro dışı kalmasıyla ilgili transfer sorusuna Terim "Caner Erkin, milli takımdan oyuncum. Ancak şu anda van Aanholt, Ömer ve Emre Taşdemir olmak üzere 3 bekimiz var. Şu anda böyle bir tasarrufumuz yok." yanıtını verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.