Hava Durumu

Terim'in yeni ekibinde, Emre Aşık ile Vedat İnceefe yer alacak

Galatasaray'ın yeni başkanı Burak Elmas ilk icraatını gerçekleştirerek teknik direktör Fatih Terim'i yeniden takımın başına getirdi. 21 Haziran'da görevinin başında olacak deneyimli teknik direktörün ekibi de netleşmeye başladı. Galatasaray'ın eski futbolcularından Selçuk İnan ve Necati Ateş'in yanı sıra Emre Aşık ile Vedat İnceefe'nin de teknik kadroda yer alacağı öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2021 20:04
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2021 20:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Terim'in yeni ekibinde, Emre Aşık ile Vedat İnceefe yer alacak

Galatasaray, Burak Elmas'ın başkanlık görevine gelmesinin ardından Fatih Terim'le yola devam etme kararı aldı. Terim'in yeni sezonda ekibine Galatasaray'da forma giyen eski futbolcular Emre Aşık ve Vedat İnceefe'yi de dahil etmesi bekleniyor.

TERİM'İN EKİBİ BELLİ OLUYOR

Fanatik'in haberine göre; Fatih Terim'in geçen sezon ekibinde görev alan Ümit Davala ve Levent Şahin ayrılık mesajı yayınlayarak takımdan ayrıldıklarını açıklanmıştı. Ancak Levent Şahin'in yeniden Terim'in ekibinde yer alacağı konuşuluyor. Bu isim dışında Emre Aşık ve Vedat İnceefe ismi de gündemde.

NECATİ ATEŞ YARDIMCI OLACAK

Selçuk İnan görevine devam edecek. Ayrıca Terim'in ekibinde yer alan Necati Ateş bu sezon yardımcılığını üstelenecek. Riera'nın durumu ise henüz netleşmedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.