Hava Durumu

Teröristler ekmek isteyip askeri pusuya düşürmüşler!

Ordu Mesudiye'de PKK'lılar köylülere gidip ekmek istedi. Köylülerin ihbarı üzerine bölgeye gelen jandarma ekipleri teröristlerce pusuya düşürüldü, 3 asker şehit oldu.

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2016 19:42
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2016 19:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Teröristler ekmek isteyip askeri pusuya düşürmüşler!
Ordu'nun Mesudiye ilçesinde PKK'lı teröristler köylülerden ekmek istedi. Köylüler jandarmaya PKK'lı teröristleri ihbar etti. Jandarma bölgeye intikal etti. Arama yapan askerlere yemek molası verdikleri sırada, ormanlık alana saklanan teröristler tarafından ateş açıldı. 3 asker şehit oldu.

ÇARŞAMBA GÜNÜ GÖRÜNTÜLERİ ALINMIŞ

Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül, teröristlerin 5 gündür bölgede olduklarını söyledi. Gül yaptığı açıklamada, Çarşamba günü 5 kişilik bir terörist grubun termal kameralar ile görüntüsünün alındığını belirterek, "Ordu Valimiz ve Jandarma komutanımız gerekli tedbirleri aldılar. Söz konusu alanda arama tarama faaliyetleri sürüyordu" dedi.

KÖYLÜDEN EKMEK İSTEDİLER

Başkan Gül, teröristlerin birkaç yerden ekmek istediği, birkaç kişiye mıntıka yeri sorduklarını, bu vatandaşların hemen yetkili makamlara bilgi verdiğini belirterek, "Hemen ardından bölgede operasyon başlatıldı. Ancak bilgi kirliliği var. Teröristler jandarma karakolunu bastı deniliyor. Hayır böyle bir şey yok. Sadece intikal halinde olan askere pusu kuruldu. 3 şehit 2 yaralımız var. İnanıyorum ki bu vatan haini çapulcular en kısa zamanda dersi alacaktır. Burayı bir geçiş bölgesi olarak kullanmak istiyorlar. Ama insanlarımız bunlara asla geçit vermiyor. Asla barınamayacaklar, nasıl destek alırsa alsınlar asla barınamayacaklardır" diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.