Hava Durumu

The Crown'ın yıldızı Emma Corrin sütyensiz poz verdi

Netflix'in iddialı dizisi The Crown'da Prenses Diana'yı canlandıran Emma Corrin verdiği cüretkâr pozlarla hayranlarını şaşırttı. GQ'ye konuşan Corrin, Prens William veya Harry'nin The Crown hakkında ne düşündüklerini merak ettiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2020 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2020 12:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
The Crown'ın yıldızı Emma Corrin sütyensiz poz verdi

Netflix yapımı iddialı dizi The Crown 4. sezonda karşımıza Prenses Diana olarak çıkan genç oyuncu Emma Corrin, performansıyla eleştirmenlerden tam not aldı.

24 yaşındaki Emma Corrin, GQ Hype'ın kapağını süsledi. Cüretkâr pozlarla birlikte iddialı açıklamalar yapan genç yıldız, verdiği sutyensiz pozla hayranlarını çok şaşırttı.

Duru güzelliğini çarpıcı bir göz makyajıyla tamamlayan Corrin, dergiye Kraliyet ailesine karşı duygularını paylaştı. Emma Corrin, Prens William ve Harry'nin The Crown hakkında 'Ne düşündüklerini bilmek isterim' dedi, 'Onları bir partide görseydim, muhtemelen giderdim!' dedi.

Genç yıldıza, Prens Charles ve Diana'nın evliliği sorulduğunda evliliğin bozulmasına sebep olanları suçlamak yerine 'asıl hata evliliğin ilk etapta gerçekleşmiş olmasıydı' dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.