Hava Durumu

The Walking Dead yapımcısından iddialı açıklama!

AMC'nin sevilen zombi dizisi The Walking Dead hayranlarının uzun bir süredir heyecanla beklediği Rick Grimes filminden yeni haberler var.

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2020 14:22
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2020 14:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
The Walking Dead yapımcısından iddialı açıklama!

The Walking Dead hayranları bir taraftan diziyi takip ederken bir taraftan da diziden filmi için ayrılan Rick Grimes karakteriyle ilgili gelişmeleri takip ediyor. Rick Grimes filmiyle ilgili bir süredir yapımcılar sessizliğini koruyordu. Yapımcı Scott M. Gimple, bu sessizliği bozarak iddialı bir açıklama yaptı.

THE WALKİNG DEAD HAYRANLARININ İÇİ RAHAT OLSUN

The Walking Dead'in yapımcısı, dizinin sevilen karakteri için özel olarak hazırlanan Rick Grimes filminin muhteşem olacağını dair söz verdi.

Rick Grimes karakteri geçtiğimiz sezonda enteresan bir şekilde ortadan kaybolmuştu. Bu kayboluşun ardından da Rick Grimes'ın nereye gittiğini ve ne yaptığını anlatmak üzere bir film yapıldığı açıklandı. The Walking Dead dizisinin yapımcılığını ve yazarlığını yapan Scott M. Gimple, Rick Grimes filminin muhteşem olacağının sözünü verdi.

"Dizinin bir bölümünü yapmak 8 günümüzü alıyor ancak film yapmak bambaşka bir şey ve muhteşem olacak."

Rick Grimes filmiyle ilgili bildiğimiz tek şey Andrew Lincoln'ün başrolde olacağı. Senaryo, prodüksiyon takvimi veya vizyon tarihi henüz açıklanmadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.