Hava Durumu

The Witcher izlenme sayısı ile rekor kırdı!

Merakla beklenen Netflix dizisi The Witcher, geçen ay yayın hayatına başladı. Büyük ilgi gören dizi ile ilgili platform cephesinden beklenen açıklama da yapıldı. The Witcher izlenme sayısı ile rekora imza attı.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2020 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2020 10:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
The Witcher izlenme sayısı ile rekor kırdı!

The Witcher izlenme sayısı açıklandı

Netflix, 2019 yılının son çeyreğine ait verileri açıkladı. Bu açıklama ile birlikte The Witcher izlenme sayısı da ortaya çıktı. Dizi tam olarak 76 milyon abone tarafından izlendi. Bu da platformdaki 'En çok izlenen ilk sezon' rekorunun The Witcher'a geçtiğini gösterdi.

Bu arada 76 milyonluk sayıya, dizinin herhangi bir bölümünü en az 2 dakika izleyen abonelerin de dahil edildiğini belirtelim. Netflix'in buradaki ölçüm sistemini de değiştirdiğini söylemek gerekiyor. Daha önce, bir dizinin tek bir bölümünün yüzde 70'ni izleyen aboneler ölçüme dahil ediliyordu. Şimdi ise 2 dakikalık sisteme geçildi. Bu da izlenme sayılarının üst seviyelere çıkmasında etkili oldu.

Netflix aynı zamanda Ryan Reynolds'un başrolde yer aldığı, Michael Bay imzalı Underground 6 isimli filmin ilk 4 haftasında 83 milyon abone tarafından izlendiğini duyurdu. Bu da aynı ölçüm sistemi ile hesaplandı.

İlerleyen dönemde The Witcher'ın kırdığı rekoru hangi dizinin egale edeceği de şimdiden merak konusu olmaya başladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.