Hava Durumu

THY uçuşları ne zaman başlıyor? Türk Hava Yolları'ndan açıklama geldi!

Şehirler arası, yurt içi ve yurt dışı THY uçuşları ile ilgili oldukça önemli bir açıklama geldi. Türk Hava Yolları'ndan yapılan açıklamada uçuşların ertelendiği tarih duyuruldu. Peki, THY uçuşları ne zaman başlıyor?

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2020 12:58
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2020 12:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
THY uçuşları ne zaman başlıyor? Türk Hava Yolları'ndan açıklama geldi!

Türk Hava Yolları yurt içi ve yurt dışı uçuşları ile ilgili açıklamada bulundu. Koronavirüs tedbirleri kapsamında bir süredir özel uçuşlar dışında uçuşların gerçekleşmediği kurumda normal uçuşların hangi tarihe kadar yapılamayacağı bilgisi paylaşıldı. İşte THY'nin o açıklaması ve diğer detaylar...

THY UÇUŞLARI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Türk Hava Yolları geçtiğimiz dönemde kısıtlama içerisinde bulunmaması nedeniyle satışı gerçekleştirilen biletlerin değişikliği ile ilgili yaptığı açıklamada aynı zamanda uçuşların ertelendiği tarihi de duyurdu. Buna göre yurt içi uçuşlar 4 Haziran'a kadar, yurt dışı uçuşlar ise 10 Haziran'a kadar yapılmayacak. Bu tarihe kadar yeni bir karar alınmaması durumunda ise uçuşların belirtilen tarihlerde yeniden başlaması bekleniyor.

Türk Hava Yolları'ndan yapılan açıklama ise şöyle: Koronavirüs salgını nedeniyle, resmi makamlarca alınan kararlar ve sizlerin sağlığı için aldığımız önlemler doğrultusunda iç hat uçuşlarımız 4 Haziran 2020 (4 Haziran hariç) dış hat uçuşlarımız ise 10 Haziran 2020 (10 Haziran hariç) tarihine kadar durdurulmuştur.

Bilet değişikliği ve diğer talepleriniz için 444 0 849 numaralı çağrı merkezimizi arayabilir ya da web sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden talep formunu doldurabilirsiniz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.