Hava Durumu

TikTok hesaplarını anne veya baba yönetecek

Son zamanlarda oldukça popülerleşen sosyal medya platformlarından biri olan TikTok, özellikle genç kişiler tarafından sıklıkla kullanılıyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2020 23:53
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2020 23:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TikTok hesaplarını anne veya baba yönetecek

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'deki bir TikTok kullanıcısının başına gelen olaylar da TikTok'a güvenilirliği azaltmış durumda. Şimdi de TikTok, bunun için harekete geçtiğini açıkladı. TikTok ebeveyn denetimi ile birlikte, 18 yaş altı kullanıcıların profili anne baba denetimi altına alınabilecek. İşte TikTok aile güvenliği modu!

TikTok ebeveyn denetimi ile neler sunacak?

TikTok yeni özelliği 'aile güvenliği modu' ile ebeveynlere çocuklarının telefonlarındaki TikTok uygulamasını kontrol etme imkanı sunacağını açıkladı. Cep telefonuna TikTok yükleyen ebeveynler, uygulamalarını çocuklarınınkiyle eşleştirdikten sonra bazı özellikleri kontrol etme imkanına kavuşacak.

Ancak hangi özelliklerin kontrol altına alınacağı hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor. Ortaya çıkan tek bilgi, kısıtlı mod ile mesajlaşmanın tamamen kapatılması oluyor. İlerleyen zamanlarda daha çok özelliğin açıklanması beklentiler arasında yer alıyor.

Bu güncellemenin uygulamaya ne zaman geleceği hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor. Ancak duyurulduğu düşünülürse yakın zamanda güncellenmesi bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.