Hava Durumu

TikTok için bir talip daha ortaya çıktı! Dünya devi

Apple, son zamanlarda çokça konuşulan TikTok satışı için kendisini gösterdi. Ortaya çıkan haberlere göre Microsoft'un ardından Apple da sosyal medya şirketini satın almak için hazırlıklara başladı.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2020 19:57
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2020 19:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TikTok için bir talip daha ortaya çıktı! Dünya devi

Bilindiği üzere ABD Başkanı Donald Trump TikTok'un ABD'li bir şirkete satılmadan, ABD'de faaliyet gösterirse yasaklanacağını belirtmişti. Bunun için de 15 Eylül tarihine kadar süre verilmişti. Bu tarihe kadar birçok talibin kendisini göstereceği düşünülüyor.

Apple TikTok satışı için talip

ABD ve Çin arasındaki gerilimin son belirtisi olan TikTok'un satışı için haberler gelmeye başladı. Önce Microsoft ile ilgili uygulama için haberler çıkmıştı. Ancak yeni haberlerde de birkaç firmanın satış için talip olacağı ve bu firmaların arasında da Apple'ın yer alacağı belirtiliyor. Ancak haberi ortaya çıkaran kaynakların ismi paylaşılmadı.

Apple, TikTok satışı ile yüzlerce milyon kullanıcısı bulunan sosyal medya uygulamasına sahip olabilir. Daha önceden de firmanın TikTok üzerinden reklamlar yayınladığı biliniyordu. Ayrıca Apple'ın resmi hesabı da bulunuyor. Bu hesapta paylaşım yer almıyor ancak 133 bin takipçi kendisini gösteriyor.

Apple cephesinden konuyla ilgili onaylama ya da yalanlama açıklaması henüz gelmedi. Konuyla ilgili konuşan bazı kaynaklar ise firmanın, sosyal medya uygulamasını satın almayı düşünmediğini belirtti. İlerleyen günlerde konunun netlik kazanması bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.