Hava Durumu

TikTok yıldızı Nivine Jay, Ben Affleck'in flört tekliğini geri çevirdi!

Üç çocuk babası ünlü oyuncu ve yönetmenin, bir sosyal medya yıldızıyla flört etmeye çalışırken çekilen videosu internete sızdı. Ünlü oyuncu ve yönetmen, profilinin gerçek olduğuna inanmayan ve kandırıldığını düşünen sosyal medya yıldızına "Neden benimle eşleşmedin" diye sorarken görülüyor videoda.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2021 10:25
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2021 10:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TikTok yıldızı Nivine Jay, Ben Affleck'in flört tekliğini geri çevirdi!

10 yıllık eşi Jennifer Garner'ı, çocuklarının dadısıyla aldattığı gerekçesiyle evliliği biten oyuncu ve yönetmen Ben Affleck'in, bir sosyal medya yıldızıyla flört etmeye çalışırken çekilen bir videosu ortaya çıktı. Son olarak oyuncu Ana de Armas ile yaşadığı ilişkiyi bitiren 48 yaşındaki Ben Affleck'in görüntüleri hayranlarını şaşırttı. Videoyu paylaşan kişi ise Affleck'in profilinin sahte olduğunu düşünüp onun flört telifini geri çeviren Nivine Jay adlı sosyal medya yıldızı.

INSTAGRAM'DAN VİDEO GÖNDERDİ

Ben Affleck ile Nivine Jay adlı genç kadın, Raya adlı bir flört sitesinde tanıştılar. Ben Affleck, Jay ile yakından ilgilendi. Fakat genç kadın onun gerçekten Ben Affleck olduğuna inanmadı ve sahte profil sandığı için onun flört teklifini reddetti. Affleck de bunun üzerine Jay'i Instagram'da takibe alıp ona direkt mesaj yoluyla bir video gönderdi.

GENÇ KADIN TİKTOK SAYFASINDA O VİDEOYU PAYLAŞTI

Bu olayın ardından Nivine Jay adlı kadın, Affleck'in videosunu TikTok sayfasında paylaştı. Jay paylaşımına "Raya'da Ben Affleck ile eşleştiğim zamanı düşünüyorum. Ve ben onun sahte olduğunu düşünüp onunla eşleşmedim. O da bana Instagram'dan bir video gönderdi" diye yazdı. Jay'in paylaştığı bu videoda Ben Affleck, kamera karşısına geçip "Nivine, neden benimle eşleşmedin? Bu benim" derken görülüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.