Hava Durumu

Timsah'a Holmen müjdesi

Fenerbahçe'ye sezon başında İBB'den transfer olan ve Ersun Yanal'ın çok şey beklediği Holmen artık transfer listesinde.

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2014 12:29
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2014 12:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah'a Holmen müjdesi

Fenerbahçe'ye sezon başında İstanbul BŞB'den transfer olan ancak beklenen çıkışı bir türlü yakalayamayan Holmen, artık gözden düştü. Yaz transfer döneminin son günlerinde başlayan Holmen Fenerbahçe'den ayrılıyor dedikoduları, Ersun Yanal'ın vetosuna takılmıştı. isveçli futbolcuya ihtiyacı olduğunu belirten Yanal, Hollmen'in kadroda kalmasını istemişti.

Devre arası transfer sezonunda da Samuel Holmen Anadolu ekiplerinin gözdesi durumundaydı. İsveçli futbolcuyu kampa götürerek son bir şans vermek isteyen Yanal, Alanyaspor karşılaşmasından sonra İsveçli futbolcudan ümidi kesti. Orta saha oyunusunun satış listesine konmasını isteyen Holmen için ilk teklif Bursaspor'dan geldi. Futbolcuyu bonservisiyle Fenerbahçe'den isteyen yeşil beyazlıların, 1 milyon Euro ödemeye hazır olduğu ifade edildi.

Kış transfer sezonunun başlamasıyla gözlerini Holmen'e çeviren Bursaspor'un orta sahayı Renato Caja ile güçlendirmesine rağmen İsveçli oyuncuyla da anlaşması bekleniyor. Batalla'nın geri dönmesinin artık imkansız olduğu yeşil beyazlılar, defansif orta saha sorununu Ceyhun Gülselam ile gidermek istemiş ancak başarılı olamamıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.