Hava Durumu

Timsah, Akhisar önünde yenilmezlik serisini sürdürmenin peşinde

Bursaspor, Sivasspor galibiyeti ile başladığı Türkiye Kupası A Grubu'nda ikinci maçına bu akşam saat 19.00'da çıkıyor. Akhisar Belediyespor'a konuk olacak Yeşil Beyazlılar, oynadığı son 9 resmi maçta mağlubiyet yüzü görmedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2014 08:53
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2014 08:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah, Akhisar önünde yenilmezlik serisini sürdürmenin peşinde

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu ikinci maçında Bursaspor, deplasmanda Akhisar Belediyespor'la karşı karşıya gelecek. Kupaya Sivasspor galibiyeti ile başlayan Yeşil Beyazlılar, bu mücadeleden de 3 puanla ayrılarak grupta avantaj yakalamak istiyor. Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da start alacak mücadelede hakem Murat Özcan düdük çalacak. Özcan'ın yardımcılıklarını Alpaslan Dedeş ve Gökmen Olgaç yapacak.
 

EKSİK YOK

Adana Demirspor ve İnegölspor'u eleyerek gruplara kalan Yeşil Beyazlılar, ilk maçında Sivasspor'u 2-1 mağlup ederek kupaya iyi bir başlangıç yapmıştı. Bursaspor'da bu maç öncesi sakat ve cezalı oyuncu bulunmazken, yeni transferlerden Fernandao'nun yanı sıra teknik direktör Christoph Daum'un hangi isimlere şans vereceği ise merak konusu. Rakip Akhisar Belediyespor'da ise üç eksik bulunuyor. Sakatlıkları bulunan kaleci Oğuz, Emin Aladağ ve Alessandro Riedle, Bursaspor'a karşı forma giyemeyecek.

Maç heyecanı AS TV'de

Bursaspor'un, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'ndaki ikinci maçında oynayacağı Akhisar Belediyespor maçının tüm detayları AS TV'de olacak. Manisa'dan yapılacak canlı bağlantılarla Yeşil Beyazlı takımdaki son gelişmeler anbean sizlerle buluşacak.

Timsah ilk peşinde

Bursaspor ile Akhisar Belediyespor bu akşam oynayacakları karşılaşma ile birlikte 4. randevuya çıkacak. İlk defa geçtiğimiz sezon karşı karşıya gelen iki ekip arasındaki 3 karşılaşmada takımlar birbirine üstünlük sağlayamadı. İki takım da bu karşılaşmalarda 3'er gol atmayı başardı. Ayrıca iki takım da Ziraat Türkiye Kupası'nda ilk defa birbirlerine rakip olacak.

Biletler pazartesi satışa sunulacak

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 3. haftasında Bursaspor'un evinde oynayacağı Eskişehirspor maçının bilet satış programı belirlendi. 22 Ocak Çarşamba günü saat 17:00'de Atatürk Stadyumu'nda oynanacak olan mücadelenin biletleri pazartesi günü satışa sunulacak. Bilet fiyatları 20 ile 300 lira arasında değişiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.